Přečtou si je vůbec po sobě? Nebo ta zdejší striktní pravidla, jak má otázka vypadat, jsou zbytečná? Nestačilo by třeba zadat jen téma otázky s upřesněním níže? O pravopisných hrubkách, to radši jindy. S čím se nejvíce ztotožňujete?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? led, iceT, Alesh, ivzez, briketka10, jirka F před 2093 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Jiný názor
Kdyby se to týkalo jen těch nových…
Důvodů je víc:
6Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, quentos, jirka F, Kepler, Jiří Bohumil, independent
před 2093 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Kepler Nahlásit |
Ta pravidla by neměla být tak diktátorská
Pomalu horší než v severní Korei
Upravil/a: Lgee
4Kdo udělil odpovědi palec? Alesh, Kepler, parekakecup, GmajlrCZ
před 2093 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ta pravidla by neměla být tak diktátorská
Pravidla jsou nesmyslně přísná, hrají si na to, jak je to tu učesané,
vyšperkované přitom realita dost pokulhává. Absolutně nedává smysl,
proč by měl nadpis příspěvku bt formulován jako otázka, proboha proč?
Mám dotazy na povinné ručení, ta to zkrátka nazvu „povinné ručení“.
Každý, kdo se na to podívá, hned ví, o co půjde, nemusí nic luštit.
Místo toho se tu „nosí“ přepisování nadpisů na nic neříkající
formulace „Poradíte mi s problémem (více v popisu)?“. To mi teda někdo
vysvětlete, k čemu je to dobrý.
Další kokoťárna je, poučovat uživatele přímo v jejich dotazu. Tak mu
zkrátka opravím češtinu a nazdar. Takhle to dělají dobré diskusní
servery.
0 Nominace Nahlásit |
Jiný názor
Z drtivé většiny prachobyčejné lajdáctví. „Dyk je to jedno“. Možná kombinované s vlastní sebestředností: „Já jsem položil otázku tak, jak jsem ji položil, vy jste povini to respektovat a navíc ji správně pochopit a dokonale na ni odpovědět.“
Upravil/a: Edison
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?ivzez Nahlásit |
Jiný názor
Řekla bych, že všechno dohromady a taky si myslím, že myšlení občas bolí, proto se nemyslí ani nepřemýšlí. Ale pokud se chci někde trochu prezentovat, tak ať to aspoň vypadá.
0 Nominace Nahlásit |
To je jedno, každý z nás něco podělá
Beru v potaz,že to jsou otázkáři – začátečníci.A každý děláme chyby tak co,ale souhlasím že otázka by měla být formulovaná a srozumitelná.Ale jak říkám s přihlednutím na začátečníky(nováčci).
Upravil/a: jirka F
0 Nominace Nahlásit |
Otázka uzavřená, tak doplňuji zde.
U některých asi převyšuje kvantita nad kvalitou.
A jinak to dobře definuje ivzez na základě Tvých bodů ankety.
Z některých otázek příliš často čiší neúcta a pohrdání k ostatním. Je to dokladem chyb ve výchově a špatných charakterových vlastností.
Ad Selsh,
občas napíši obecně – pomůžete vyřešit problém atd.?
Musím i občas hledat v PČP, protože nevím, zda jde o název či obecné pojmenování.
Proto nechávám plůvodní otázku. Takže kdo chce pochoppit, kdo nechce, je bzytečné vysvětlovat
Je těžké rozkliknout celou otázku, když mě zaujala?
Stránka se jmenuje Odpovědi, takže odpověď je přece na otázklu. Pokud není u otázky otazník, jde jen o pouhou informacei.
Je vždy lepší hledat vinu na druhém než na plůvodním tazateli.
Lgee: Diktátorství by vypadalo jinak: Nesmyslně položené otázky by byly OKAMŽITĚ bez varování mazány. Zatím jsme jen ve fázi, že tazatel dostane otázku na to, na co se reálně ptá, nikoli na to, co si on sám myslí, na co se ptá.
Vy se ptáte, někdo odpovídá, takže dostanete odpověˇ%d, nikoliv otázku.
Kyž si něco myslíte, záleží na tom, jak jste otázku formulovat.
Myslím, že Edison mínil to, že se odpovídající místo odpovědi zeptá na upřesnění otázky.
Někdy je to potřeba kvůli zúžení tématu, jindy k tomu, aby vůbec bylo nač odpovědět (otázka je nesrozumitelná).
Tazatel v takovém případě dostal „odpověď“, která obsahuje pouze doplňující otázku.
Vy se ptáte, někdo odpovídá, takže dostanete odpověˇ%d, nikoliv otázku.
Kyž si něco myslíte, záleží na tom, jak jste otázku formulovat.
„OKAMŽITĚ bez varování mazány“ jsou tady JAKÉKOLIV otázky, to sis toho ještě nevšiml? a TO BEZ VYSVĚTLENÍ ADMINA, jsou jen automatické odpovědi. Kterýkoliv zlatý a stříbrný mazálek může beztrestně ničit ostatní. To není fér a admin to podporuje…
Tady je totiž často důležitější, aby nebyla mezera před otazníkem, než správná a přínosná odpověď.
Ano, házet vlastní neschopnost a nadutost na pravidla druhých.. Dyk je to tak jednoduché, místo přiznání si vlastní malosti.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |