Mám problém s kamarádkou, dost jsem si dost rozuměl ve škole a psali si každý den na fb, ale v poslední době po konci školy, naše konverzace stojí za nic. Napíšeme si pár vět a jakoby si nemáme o čem psát, ale já o ní pořád stojím a chci aby to minimálně bylo stejné jako předtím. Co s tím?
Zajímavá 0 před 3802 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jestli už jednou odmítla, netlač na pilu.
Nech to být, jak to zatím je.
Nebo o ni chceš přijít úplně?
0 Nominace Nahlásit |
Já bych se vyprd na celý zasraný fejsbůk a jednal z očí do očí.
1Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion
před 3802 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zkus ji někam pozvat. Internetové konverzace většinou nemají dlouhé trvání co se týče vztahu.
0
před 3802 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Běžte spolu někam ven. Budete mít společné zážitky a budete si mít zase chvíli o čem psát. A kdo ví, třeba časem zapomenete na nějaký internetový chat a budete raději spolu venku.
0
před 3802 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zkusim jí pozvat třeba na pizzu na večeři a pak se někam projít jako kamarádi. A když to nevyjde tak se akorát bojím aby na mě nezapomněla časem nebo mě ignorovala.
No jednou jsem se jí přiznal, že k ní cítím něco víc a ona že mě bere jako kamaráda že kluka zatím nechce(cirka 3 měsíce zpět). Takže kdybych napsal něco jako: „jestli by nám dala jednu šanci, že by námi mohlo být něco víc“ nebo jí prostě někam pozvat(nikde jsme spolu nebyli mimo školní akce).
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |