Nevím zda je skvělá, ale nám chutná.
Umelu škvarky, mezi ně strčím umlít i cibuli, přidám hořčici, trošku pepře a je to, pěkně zamíchám , uzavřu do sklenic nebo mažu na chleba, k tomu zeleninku
0 Nominace Nahlásit |
Škvarková pomazánka z bůčku.
Koupila jsem asi půl kila bůčku,nakrájela na stejně velké kostky,spíš
mensí,dala je pomalu škvařit na slabý plamen,ze začátku se podlévají
trochou vody.Nesmí se připálit. Když jsou škvarky hotové,nechají se
vychladit a pak se proženou mlýnkem na maso.Já mlýnek nemám,použila jsem
mixér,zároven se škvarky přihodte cibuli.Česnek stačí protlačit
lisem,celou směs osolte,opepřete podle chuti,přidejte trochu plnotučné
hořcice a přidejte ztuhlé sádlo ze škvarků,dobře promíchejte a uložte
do lednice.
Je to sice pracnější než z kupovaných škvarků,ale výsledek stojí
zato,protože bůček si vyberete sama jestli tučnější nebo
libovější.
0 Nominace Nahlásit |
Dělám pomazánku ze škvarků že je pomelu a knim pomelu zauzenou slaninu aby to šlo lépé roztírat a navrch potom si dá každý co mu cutná.Škvarky samozřejmě domácí pokud je seženete.
0 Nominace Nahlásit |
Úplně jednoduchý – pomlet škvarky,osolit,přidat kremžskou hořčici,na drobno nakrájenou cibuli,vajíčko uvařené natvrdo a tatarku.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |