může mě někdo vysvětlit,když mám nehodu a hlasil jsem ji na Policii,jak je možné že ještě dřív něž dopraváci jsou na místě lidé s autem NEHODY nabízejí odvoz do servisu atd..kde se e o mé nehodě dozvědeěli když jsem volal pouze na Policii.Při poslední nehodě se na místě objevily tyto auta 3 zasebou
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? mojitek, anonym před 4016 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Většinou mají u policie kamaráda,který jím zavolá při nehodě.O zisk se pak podělí.U nás před domem celé dny jeden takový sedí v asistenční Oktávce a čeká až mu nahlásí nějakou nehodu.
0 Nominace Nahlásit |
Určitě nevyužívat jejich služeb… Většinou jde o předražené odtahy. Pokud je to škoda nad 100 000,– Kč tak je třeba vyčkat do příjezdu policie, aby vše zaprotokovali.
0
před 4016 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Spoustu z nich prostě jen jezdí, zajišťují dopravní tzv. servis (tady je to ucpané, tady ne…) a mj. řeší i toto. Setkal jsem se s nimi a v podstatě na mě narazili náhodou tím, že jeli kolem. Pokud vím, tak je vždy nějaký pomyslný okrsek, kde jezdí jejich auto a sleduje co se děje.
Co se jejich služeb týče tak záleží na tom, na koho natrefíš, jsou firmy co se tě snaží obrat, také ale existují i poměrně normální společnosti, které tyto služby poskytují za normální ceny…
0
před 4016 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
zcela určitě nejde o náhodu"že jeli okolo"-blbost. Měl jsem 2 nehody(malé,viník se zdráhal uznat vinu tak jsem volal ). A pokaždé „náhodou“ jeli okolo -a byli tam dřív než švestky..
0
před 4015 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
dostanou echo popř monitorují policejní frekvence.Zkušený radista si
poradí.
No já bych jejich služeb nevyužil.když jsem měl před 2 lety nehodu při
které jsem převrátil Tatru 813 8×8 na kruháku tak tam byly taky vlekmi
rychle,já jim říkám že techniku na vyproštění a odtah mám svoji(druhou
tatrovku) tak mě říkali že to budu mít bez starostí když to dám jim.Já
říkám nas! proč budu platit nějakou firmu když si to můžu vytáhnout a
odtáhnout sám.
0
před 4013 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Už jsem o takových praktikách slyšel dříve. Že by odtahová služba odposlouchávala rádiové kmitočty policie?