Avatar uživatele
Miroslavst

Prosím poradíte mi jak dlouho péct kachnu?

Zítra chci udělat k obědu pečenou kačenu, ale už ji peču víc jak tři hodiny a je stále tvrdá.
Poradíte prosím, kde dělám chybu?
Děkuji.
http://img.na­dapenny.com/t20/103­03/nadap151434854­750231.jpg
Doplňuji:
Furt to peču, pomalu na nízký stupeň a furt je to tvrdý. Na obrázku je vidět víc. Poradíte?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? BEAES, modrypezotek, Losos, anonym, Mili @ před 5136 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

pokud je ta kachna ještě po babičce tak ti nikdy nezměkne

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Mousinek

Podle toho návodu by už to mělo jít a když ne tak reklamovat
http://www.to­precepty.cz/re­cept/8925-husa-a-kachna-pecena/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mili @

No tak až ji upečeš, teda až změkne, tak se pak ozvi.....

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Zkus si k ní vlézt do trouby a hlídej až bude mněká.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
vecernice

Nejlépe před pečením naporcovat,pokud možno kladivem a pořádně nasolit a pokmínovat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Mě ta kachna připadá nějak divná. Na místo jablka je tam cibule; nesmrdí při pečení? Onehdá jsem takovou kachnu musel vyhodit z okna jelikož praskla.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Losos

A jéje, no dyť ta chudinka je tam úplně na suchu, takže se spíš suší. Musíš ji trochu podlét a určitě bude za chvíli měkoučká a šťavňaťoučká :) No a ta krásná cibulka, to je nejspíš příloha ? Paráda .. Hned bych si dal tady takovou kachničku a jako přílohu zakusovat velké cibule :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
rybíz

Tak takovou neupečeš do měkka nikdy. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanjimka

Tak ta fakt asi nezměkne,ale na stůl bych ji klidně podávala.Vypadá úžasně.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
hanulka11

kachynka se peče hodně dlouho a lépe ji péct na nižší stupeň třeba na 150 st. může se péct i 6 hodin hlavně přikrytá aby byla šťavnatá. To není kuře aby byla za 1 1/2 hotová . Tak trpělivost a nevzdávat to.

před 5136 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
hanulka11

na tu tvoji kachnu je škoda proudu, dej ji do plynu a kašli na ni -dobrou noc

před 5136 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Radak

Jestli už je vysušená, tak to není dobré. Nicméně bych ji ještě pořádně podlila, přikryla pokličkou a podusila. Pak už jen chviličku bez pokličky osmahnout kůrčičku. Držím palečky!

před 5136 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek