Ahoj, něco na mě leze. Potím se, jsem celkem unavená. Takový ten pocit, že víte že za 2 dny budete vyřízení. Nemáte nějaký osvědčený rady, co pomůže, aby zítra bylo líp?:-) Děkuuujiii
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, rynek878, Vlk-Gabriela před 4703 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zkuste si projít i další odpovědi, třeba si některou radu z nich vyberete.
0 Nominace Nahlásit |
teplý čaj a postel s doprovodem televize/rádia, poř. notebooku/tabletu/smartphonu
0 Nominace Nahlásit |
2 acylpyriny,vit.C,teplý čaj a zabalit se do deky,pod peřinu a vypotit!
0 Nominace Nahlásit |
Tak na tyhle věci zabírá Aspirin, já osobně tedy používám Tabletky „Trigrip“. Po zapití už je mi líp a dokonce se i uzdravím, tedy pokud to teprv začíná. Jinak horký čaj s citrónem a medem, nejlépe vymačkat celý citron. Zalézt do postele a potit se, potit se a potit se 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Já s tím bojuji přes půl roku (proto taky jsem dost často na
odpovědích – dřepět u PC mne tak neničí jakobýt v práci). Takže
věřte, že je to jen obyčejné nachlazení, ne nějaká potvora na kterou
doktoři nemohou přijít kde schovaná a proč se jí nezbavím natrvalo, jen
utlumím na několik týdnů.
tedy, ještě jsem nezkusil rum a podobné léčení. Asi o Vánocích –
pokud zas nedostanu kvanta prášků, začnu s lidovou českomoravskou
medicínou. Třeba potom všechny dárky uvidím dvakrát a budu mít tak
dvojnásobnou radost.
0 Nominace Nahlásit |
Ještě žiji a také dýchám, ale činím přesně obráceně než je všeobecně doporučováno.
0
před 4700 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Taky bych teda byla ráda za rady, jak zatočit s nachlazením. A nejlépe teda na dlouho dobu, vlastně napořád. Nevím, snad že by posílení imunity…?
Ahoj, dívej, my jsme doma s nachlazením bojovali jako blázni. Kupovali jsme ovoce (a to je teda drahá sranda), pak jsme pili právě i čaje s medem a citronem, samozřejmě jsme zkoušeli babské rady (jo, ty pomohly léčit, ale imunitu neposílily), takže jsme nakonec sáhli po vitamínech. Koupili jsme si Bion 3 a tuhle zimu zvládáme krásně.
Já doporučuji zalézt do postele uvařit si zázvorový čaj s citrónem a medem, vzít si k tomu paralen a do nosu stříknout bylinný spray Rymastop, doporučení mé maminky a víme, že maminky mají vždycky pravdu Tak ať jsi brzo fit
No, já teda nevím… Jako ano, někdy to zabere, ale někdy jsou nemoci, na které tohle nezabere a jsou prostě potřeba léky. Hele, ať je to jak je to, tak nejdůležitější je vždy prevence!
No, jako já si to myslím taky, proto právě hledám ty nejlepší a nejúčinnější vitamíny, který by mi právě s tou prevencí, takže posílením imunity pomohly.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |