Jistěže:
To je „zaměstnanecká“ díra a „zaměstnanecký“ špína. Jak měl účetní Fantozzi zaměstnanecký mrak: bylo jasno, ale na Fantozziho chcalo a chcalo. 🤷♀️
0 Nominace Nahlásit |
Balíky a zásilky v průběhu své cesty prochází mnoha rukama a stroji. Od chvíle kdy je odesílatel odevzdá do pošty, balík putuje po pásových dopravnících, je nakládán do vozů, převážen, vykládán, tříděn a nakonec doručen. Během tohoto procesu mohou na balíku vzniknout různé škrábance, prohlubně nebo mohou být znečištěny.
Česká pošta, stejně jako jiní poskytovatelé poštovních služeb, se snaží o co nejbezpečnější přepravu zásilek, ale některé škody mohou být nevyhnutelné kvůli objemu a rychlosti zpracování zásilek.
Pokud však zjistíte, že je obsah balíku poškozený, měli byste se obrátit na Českou poštu a reklamovat škodu. V případě cenných zásilek je také možné uzavřít pojištění, které pokryje náklady na škody vzniklé během přepravy.
0
před 4 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Co Vám řekli na pobočce Vaší České pošty?
Mám jiné zkušenosti.
0
před 4 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zřejmě jde o nedbalost některého pracovníka. Já ale musím poznamenat, že mně se tohle stává u jiných služeb než u Balíkovny. Vždycky u Geiss a DPD.
0
před 4 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Myslím že to půjde vysvětlit celkem snadno. Současnou poštu má pod palcem pan Vít Rakušan a myslím, že to vysvětluje vše.
0
před 4 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek