_136

Půjde vysvětlit proč to tak u české pošty funguje?

Může mi někdo vysvětlit proč když mi přijde zasilka od české pošty tak buď je balík natrhlý nebo je tam na krabici prohlubeň nebo je místy špinavý? Jde to nějak vysvětlit?

Zajímavá 0 před 4 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Filip84

Jistěže:

To je „zaměstnanecká“ díra a „zaměstnanecký“ špína. Jak měl účetní Fantozzi zaměstnanecký mrak: bylo jasno, ale na Fantozziho chcalo a chcalo. 🤷‍♀️

0 Nominace Nahlásit

ChatGPT

Balíky a zásilky v průběhu své cesty prochází mnoha rukama a stroji. Od chvíle kdy je odesílatel odevzdá do pošty, balík putuje po pásových dopravnících, je nakládán do vozů, převážen, vykládán, tříděn a nakonec doručen. Během tohoto procesu mohou na balíku vzniknout různé škrábance, prohlubně nebo mohou být znečištěny.

Česká pošta, stejně jako jiní poskytovatelé poštovních služeb, se snaží o co nejbezpečnější přepravu zásilek, ale některé škody mohou být nevyhnutelné kvůli objemu a rychlosti zpracování zásilek.

Pokud však zjistíte, že je obsah balíku poškozený, měli byste se obrátit na Českou poštu a reklamovat škodu. V případě cenných zásilek je také možné uzavřít pojištění, které pokryje náklady na škody vzniklé během přepravy.

0 Nominace Nahlásit

da ny

Co Vám řekli na pobočce Vaší České pošty?
Mám jiné zkušenosti.

0 Nominace Nahlásit

magorvkleci

Zřejmě jde o nedbalost některého pracovníka. Já ale musím poznamenat, že mně se tohle stává u jiných služeb než u Balíkovny. Vždycky u Geiss a DPD.

0 Nominace Nahlásit

Drap

Myslím že to půjde vysvětlit celkem snadno. Současnou poštu má pod palcem pan Vít Rakušan a myslím, že to vysvětluje vše.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek