Už se to sakra blíží,ale jak se na to připravit,snad má někdo z Vás
i trochu jiný recept na zaváření dýní než já.Zn.:připraveným to jde
snáz..
Doplňuji:
Tady se zase něco děje !!!, původní otázka zmizela i s receptem , tak až
se vrátím …
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? anonym, annas, Jahoda před 5207 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 5207 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já mám velmi rád a dělám dýni pouze takto. Nakraji dýni na kostky asi 2 krát 2 cm do 6-i litrového kastrolu. Zaliji 1 litrem vody a vleji ananasový sirup ( pomerančový )-0,7 litru. Uvařím do sklovita. Dám do sklenic a zaleji tou šťávou. Steriluji do pěti minut, jen aby chytla víčka při 100 st. C v kastrolu s utěrkou na dně. Vyzkoušejte, jsou skvělé. P.S. nedoporučuji žádné máčení do octa, kyseliny citronové apod.
Zdroj: mé zkušenosti
0
před 5190 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |