Já myslím,že jí můžete používat stejně jako hrubou mouku(tím myslím používat jí do moučníků,případně bábovek apod,kde by jste normálně použila mouku hrubou,možná polohrubou)Sojová mouka je dost hrubá a moučníky z ní se pak drobí. Já jsem to vyzkoušela jen třikrát a pokaždé se to tak trochu rozpadalo.
0 Nominace Nahlásit |
Něco jsem Vám našla – viz odkazy. Jinak si zadejte do vyhledávače Recepty se sojovou moukou a otevře se Vám stránka ï s dalšími recepty.
Zdroj: http://www.vegetarian.cz/recepty/buchty/buchty.html
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |