Registrovane Partnerstvi cena
Upozornění
Zdá se, že jste příliš struční. Nešetřete písmenky a důležité informace napište přímo do otázky.
Zdravim Vas S pritelkyni planujeme se registrovat v lete a radi bychom nejake rady nebo zkusennosti. Jaky je asi cenovy rozpocet, jsou stanovene nejake urcite terminy v Brne nebo se da vybrat, jsou potreba svedci atd. Planujeme asi okolo 15–20 lidi a je v Brne nebo v okoli nejake prijemne posezeni kde by se dala udelat hostina atd? dekuji za odpovedi
Zajímavá 0 před 2163 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
UTFG:
Hned první link… Nejsem si jist, že to skutečně chceš. Jinak bys ta čtyři slova do google (nebo jiného vyhledávače) zadala sama a neplýtvala slovy tady.
Zdroj: https://www.mvcr.cz/clanek/uzavreni-registrovaneho-partnerstvi.aspx
0
před 2163 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Cena je stejně jako u běžné svatby dost individuální. Záleží na věcech okolo. Jídlo, hosté, šaty, dort, doprava, ubytování. Všechno to něco stojí. Ale všechno to stojí různě a dá se to sehnat levně i draze. To je jen na vás. Stačí si tyhle věci vygooglit. To stejné platí i o možných místech na hostinu a cenách a termínech. Snad přece nechcete aby vám tady někdo organizoval svatbu?
0
před 2163 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Palpatine, a proč ne? Dyk je to úplně normální, že si na organizaci svatby najmeš klidně i firmu. Ale právě proto jsem dal link jen na nejzákladnější a nejnutnější informace, včetně zákonných poplatků. Vše ostatní je silně individuální, včetně provizí firmám a včetně toho, kolik zase taková firma nastrká svým dodavatelským kamarádům…
Tak to já vím. Ale já myslel spíše. Snad si nemyslí, že jí to bude někdo organizovat zadarmo 😁
Jo táááák… Tak to jsem jakože nepochopil… jakože… 😁 Sorry, čéče… 😁 Ale bude… Možná… Rodičové… možná… 😁
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |