Jak velký je rozdíl v jízdě mezi osobním automobilem nebo malou či velkou dodávku.Zajímá mě o kolik je složitější řídit dodávku když mám zkušenosti pouze s osobním automobilem a největší vůz ´který jsem řídil byl Jeep Grand Cheroke.Když jsem přesedlal z favorita na Jeep Grand Cheroke,tak to nebyl problém,ale na dodávku s tím nemám zkušenosti.Naskytlo se mě zaměstnání kde budu řídit malou dodávku a potřebuji vědet jak se na ní dá rychle zvyknout. Děkuji za odpoved´
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, casey před 4860 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Za mne mohu říct, že to zas tak velký rozdíl není. Zvyknete si rychle. Něco je kapku horší (třeba někam zacouvat „na zrcátka“), ale zase se dobře zvyká na vyšší posez a tím lepší rozhled. A pokud půjde o malou dodávku typu Ford Connect nebo Citroen Jumper, tam už rozdíl není takřka žádný. A Grand Cherokke už je taková menší dodávka 😉 Hodně šťastných km přeji !
0 Nominace Nahlásit |
Roky jsem jezdil s Fiatem Ducato. Na dodavku si zvyknes velice rychle. Sedis nahore, mas lepsi vyhled, v zrcatkach vidis tolik, ze ti to bude u auta chybet. Netreba se bat, jezdi to stejne. Ze zacatku budes nejisty, ale je to otazka par dni.
0 Nominace Nahlásit |
Před dvěma lety jsem přesedla z Felicie do Renault Grand Espace – největší z osobních, pak už jsou ty dodávky… A byla to láska na první jízdu 🙂 Do dodávky bych klidně šla, v tom rozdíl není.
0 Nominace Nahlásit |
Jako rozdíl v tom určitě je, já jsem párkrát dodávku musel objednat kvůli stěhování mému nebo mého kamaráda (půjčovali jsme ji v Praze od firmy https://dodavky.online/ a musím všem doporučit, za ty peníze skvělá služba), ale určitě se na to dá rychle zvyknout a pokud nemáš papíry chvilku, tak to zvládneš 🙂
Příspěvek smazán administrátorem.