Děláte je někdo? Já je jednou kdysi zkoušela – z listového těsta ale vůbec to nedopadlo dobře, všechen pudink vytekl. Ale asi jsem udělala ten pudink moc tekutý, nenapadlo mě ho udělat hustší. Víte někdo správný postup, nebo děláte jiný dobrý moučník, kdy je křehké těsto a vevnitř pudink?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 5311 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já dávám na 1 pudnikový prášek Oetker 300 ml mléka a 2 lžíce cukru. Používám někdy na náplň do koláčů místo tvarohu. Pudink je hustý.
0 Nominace Nahlásit |
Ano Lucimie máte pravdu že jste pudink udělala moc tekutý.
Dělali jsme to jednou u Babičky a moje Babička si dala trochu mléko do
kastrolku do půl litru si vysipala 2 sáčky vanilkového pudinku zaléla
mlékem rozkvedlala a dala do kastrolku vařit jakmile to zhoustlo chvíli
počkala až ten pudink trošku vychládne a dávala to pak na ty šátečky
0 Nominace Nahlásit |
Panenko, proč píšeš babička s velkým B? Ona se tak jmenuje?
A správně je vysypat 🙂.
0 Nominace Nahlásit |
Souhlasím s Annas, také bych dala přibližně 300 ml na 1 pudink.
A jedno jestli Oetker či jiný. Jsou v nich pidi rozdíly.
Jak píše panenka – tak do 1 litru jsou 2 pudinky běžná dávka.
Udělala bych ho raději hustší.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |