Ano
Vždycky. Nepochopím, jak může někdo spát v oblečení: na co? 😅
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Savier
před 13 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiná odpověď
Dost často spím NA POSTELI. Jednou jsem opravdu usnul na Zí (jmenovala se Zuzana, ale jinak než Zí ji nikdo neřekl). Ale to už je dááááávno. 😉 😁
Filip84>>> Jsem si představil, kterak si dáváš na půlhoďku šlofíka v autě na odpočívadle, abys předešel mikrospánku. Tedy ne že bych se kvůli tomu svlékal do naha. Stačí jen rozepnout vrchní knoflíček košile a povolit kravatu. 🙂 😁
0 Nominace Nahlásit |
Jiná odpověď
Mnoho let jsem spával jedině nahý, Několik posledních let už ne. Musím občas v noci vstát. Ale na pyžamo jsem si opět zvykl velice rychle
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Zhruba do padesátky ano, nesnesl jsem na sobě nic. Posledních 35 let už jen v pyžamu.
Upravil/a: paul1
0 Nominace Nahlásit |
Aliene, neřiď prosím tebe tu káru s tím knoflem u krku zapnutým a utaženou kravatou! 🤦♂️
Věř mi, si to povol, taky, i když zrovna za volantem nespíš. Ne? 💁♂️😉
No, jak se to vezme. Mám diagnózu „varikokéla“, což je zkráceně
rozšíření žil v oblasti šourku. Naštěstí jen na jedno varle.
Teoreticky by to mohlo v budoucnu způsobit neplodnost. To je asi ta nejhorší
varianta 😓 Jinak už s tím žiju dá se říct v normě a v klidu.
Děkuji za optání.
Takže jsi pořád kulní pacient? Tož držím palce!
Zase lepší kulní pacient, než pacient s hlavou – těch je tu dost!
Víš, co by za to „Dschinghis Khan“ dal, kdyby byl takový úplně kulní pacient, certifikovaný pacient s koulemi? Byl by výjimečný, byl by tu jediný!
A Tys mu to sebral, svině! 😂
Že by všem, to si úplně nemyslím. Mám ale takový pocit, že většině primátům visí. To, že visí má nějaké důvody.
Ten důvod je prostý: kulím svědčí chládek, dole na varlatech máš nejchladnější místo na lidském těle.
Já nevím, jestli všem – já nejsem přírodozpytně zaměřený. Já jenom čistě viděl v ZOO, jak jim dobře visí. Taky jsem pozoroval opice baby a přišly mi kulturnější, a jejich „názorová výměna“ kultivovanější, než některých mamin na hřišti. Také umravňování potomků bývá, často, u lidí méně kulturní, než třeba u šimpanzů.
Drap | 3404 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2007 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1339 | |
zjentek | 1202 | |
hanulka11 | 1028 | |
elkon | 960 | |
quentos | 955 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |