Prosila bych o radu,jak zpracovat starší,ne ještě tvrdé pečivo,rohlíky a housky.Mimo knedlíku,žemlovky a potom strouhanky nevím,na co by se ještě dalo použít.Děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanjimka před 5131 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Davam myslivcum pro dokrmovani lesni zvere.
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, iceT
před 5131 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Udělejte si rychlou a levnou dobrotu, chléb či pečivo namočit do
rozšlehaného vajíčka osmažit na pánvi z obou stran , potřít hořčicí
a obložit rajčetem paprikou, cibulí.
Nebo nakrájet pečivo na kostičky a na cibuli orestovat a zamíchat
s vajíčkem ,ˇ/udělat takové jakoby knedlíky s vajíčkem/ Je to moc
dobré.
Je dobrý i zeleninový salát s krutonky z pečiva. Jednoduše ho osmažte
nakrájené na pánvi a šup s tím na salát
0 Nominace Nahlásit |
Dělám rohlíkovou pizzu.Těsto podle receptu a na ni co dům dá.Salaám,šunku,kabanos,paprika,rajče,cibule,olivy,prostě co kdo má rád nebo má v lednici.Vše posypat sýrem a dopéct.
Zdroj: http://recepty.vareni.cz/rohlikova-pizza/
0 Nominace Nahlásit |
Ze staršího chleba chlebový bramborák – Chléb namočíme do mléka a rozmačkáme. Přebytek mléka vymačkáme, přidáme jedno nebo dvě vejce podle množství. Ochutíme jak jsme zvyklí u bramboráku – sůl, česnek, majoránku atd. Pokud je těsto moc řídké, přidáme trošku strouhanky a smažíme jako bramboráky.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud se jedná o rohlíky, dám je na 15 sekund do mikrovlnky a jsou výborné jako z pece, ale musí se hnez sníst.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5130 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Není to přímo odpověď na otázku, ale malá rada. Pečivo které zbude,
nenechat okorat a ztvrdnout, ale šoupnout na mrazák. A pak podle potřeby,
jak už tu bylo napsáno, na chvilku do mikrovlnky. A máte ho téměř jak
čerstvé. Je to odzkoušeno.
Na Slovensku jsem zažil, že starší pečivo pokapou mlékem, posypou
skořicí a cukrem a dají na chvíli do trouby. Kupodivu, ale bylo to
zajímavé a k jídlu.
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 5130 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jako študáci jsme dělali studenský řízek. Rohlíky se nakrájejí na kolečka osmaži,po jedné straně, otočí a zalijí rozšlehaným vejcema a nechají vejce ztuhnout.
0
před 5131 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |