Avatar uživatele
maruš

Starší pečivo.

Prosila bych o radu,jak zpracovat starší,ne ještě tvrdé pečivo,rohlíky a housky.Mimo knedlíku,žemlovky a potom strouhanky nevím,na co by se ještě dalo použít.Děkuji.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanjimka před 5131 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Miroslavst

Třeba nádivku do kachny, ale postačí i do kuřete.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
benaja

Davam myslivcum pro dokrmovani lesni zvere.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

Udělejte si rychlou a levnou dobrotu, chléb či pečivo namočit do rozšlehaného vajíčka osmažit na pánvi z obou stran , potřít hořčicí a obložit rajčetem paprikou, cibulí.
Nebo nakrájet pečivo na kostičky a na cibuli orestovat a zamíchat s vajíčkem ,ˇ/udělat takové jakoby knedlíky s vajíčkem/ Je to moc dobré.
Je dobrý i zeleninový salát s krutonky z pečiva. Jednoduše ho osmažte nakrájené na pánvi a šup s tím na salát

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanjimka

Dělám rohlíkovou pizzu.Těsto podle receptu a na ni co dům dá.Salaám,šun­ku,kabanos,pa­prika,rajče,ci­bule,olivy,pros­tě co kdo má rád nebo má v lednici.Vše posypat sýrem a dopéct.

Zdroj: http://recepty­.vareni.cz/roh­likova-pizza/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
myšpulín

Ze staršího chleba chlebový bramborák – Chléb namočíme do mléka a rozmačkáme. Přebytek mléka vymačkáme, přidáme jedno nebo dvě vejce podle množství. Ochutíme jak jsme zvyklí u bramboráku – sůl, česnek, majoránku atd. Pokud je těsto moc řídké, přidáme trošku strouhanky a smažíme jako bramboráky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Elk

Pokud se jedná o rohlíky, dám je na 15 sekund do mikrovlnky a jsou výborné jako z pece, ale musí se hnez sníst.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Arni

Není to přímo odpověď na otázku, ale malá rada. Pečivo které zbude, nenechat okorat a ztvrdnout, ale šoupnout na mrazák. A pak podle potřeby, jak už tu bylo napsáno, na chvilku do mikrovlnky. A máte ho téměř jak čerstvé. Je to odzkoušeno.
Na Slovensku jsem zažil, že starší pečivo pokapou mlékem, posypou skořicí a cukrem a dají na chvíli do trouby. Kupodivu, ale bylo to zajímavé a k jídlu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Jako študáci jsme dělali studenský řízek. Rohlíky se nakrájejí na kolečka osmaži,po jedné straně, otočí a zalijí rozšlehaným vejcema a nechají vejce ztuhnout.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek