Savier

Také nevidíte, kdo ohvězdičkoval odpověď?

Je to nějaká změna? Nebo mi jen blbne mobil? Děkuji.

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? jirka F, orwell, cappuccino před 417 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Drap

Zřejmě je to opět další změna k horšímu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Kešař

Nevidím a štve mě to, protože jsem měl alespoň přehled, kdo oceňuje mou odpověď, souhlasí s mým názorem nebo chce pochválit téma otázky. Admin se snaží asi snížit počet návštěv.

0 Nominace Nahlásit

led

Je to zjavne preto, aby tu nerobili rozruch nevhodné emócie.
Nie je dôležité kto, ale koľko(!) ľudí kladne hodnotí príspevok (otázku/odpoveď)

Trochu aktualizujem hodnotenie na súčasnosť… ani pri parlamentných voľbách neviete, kto a ako volil (hodnotil), ale viete, koľko voličov vám dalo svoj hlas.

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

cappuccino

Ted budeme asi muset sve hodnoceni vypisovat do odpovedi nebo do diskuze dole?
Bohuzel je to dalsi krok k upadku tohoto webu. Skoda.

0 Nominace Nahlásit

agentpv

Tak si dáme bod a napíšeme ro do diskuze – super odpověď (otázka), dávám ti bod.

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Přesně jak píše led- nežádoucí jsou zde emoce. Vysvětlím ti to po zjentkovsky: O tohle se postaral nějaký pojeb*ný pragmatik a to je celé!

PODLE TOHO CO PÍŠE V OBOU ODSTAVCÍCH, SI DNES LED ZŘEJMĚ NEVZALA TABLETKU. Děkuju a omluva za caps lock.

0 Nominace Nahlásit

Rokio

Ano. Také mám tento problém.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
led

Doktor zjentek, máte na mysli tabletku „zdržanlivosti“ na potlačenie myslenia, ľudovo nazvanú aj „Držhuba“? Tak, tú neužívam, aj keď ju mám od ehm… xxx (nemenované osoby, organizácie, zvieratá…) predpísanú.

zjentek

Mimochodem, dát bod (palec či hvězdu) znamenalo klik a klik se rovnal obohacení tohoto serveru. Mo a úderem této novoty (dokud pod body neuvidím nicky) tahle aktivita z mé strany definitivně končí. To proto, že něco je vždy za něco. Děkuju.

da ny

Dnes:
https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/kdo-udeli-bod-byl-skryty-proto-aby-ti-co-sem-vkladaji-pouze-blaboly-nebyli-flustrovani
https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/proc-zde-uz-nemuzeme-videt-kdo-dal-komu-palec-nebo-hvezdicku-je-to-podle-vas-spravne

Nový příspěvek