Zřejmě je to opět další změna k horšímu.
3Kdo udělil odpovědi palec? Dochy, orwell, cappuccino
před 417 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevidím a štve mě to, protože jsem měl alespoň přehled, kdo oceňuje mou odpověď, souhlasí s mým názorem nebo chce pochválit téma otázky. Admin se snaží asi snížit počet návštěv.
3Kdo udělil odpovědi palec? Dochy, orwell, cappuccino
před 417 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to zjavne preto, aby tu nerobili rozruch nevhodné emócie.
Nie je dôležité kto, ale koľko(!) ľudí kladne hodnotí príspevok
(otázku/odpoveď)
Trochu aktualizujem hodnotenie na súčasnosť… ani pri parlamentných voľbách neviete, kto a ako volil (hodnotil), ale viete, koľko voličov vám dalo svoj hlas.
Upravil/a: led
0 Nominace Nahlásit |
Ted budeme asi muset sve hodnoceni vypisovat do odpovedi nebo do diskuze
dole?
Bohuzel je to dalsi krok k upadku tohoto webu. Skoda.
0 Nominace Nahlásit |
Tak si dáme bod a napíšeme ro do diskuze – super odpověď (otázka), dávám ti bod.
0 Nominace Nahlásit |
Přesně jak píše led- nežádoucí jsou zde emoce. Vysvětlím ti to po zjentkovsky: O tohle se postaral nějaký pojeb*ný pragmatik a to je celé!
PODLE TOHO CO PÍŠE V OBOU ODSTAVCÍCH, SI DNES LED ZŘEJMĚ NEVZALA TABLETKU. Děkuju a omluva za caps lock.
0
před 417 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doktor zjentek, máte na mysli tabletku „zdržanlivosti“ na potlačenie myslenia, ľudovo nazvanú aj „Držhuba“? Tak, tú neužívam, aj keď ju mám od ehm… xxx (nemenované osoby, organizácie, zvieratá…) predpísanú.
Mimochodem, dát bod (palec či hvězdu) znamenalo klik a klik se rovnal obohacení tohoto serveru. Mo a úderem této novoty (dokud pod body neuvidím nicky) tahle aktivita z mé strany definitivně končí. To proto, že něco je vždy za něco. Děkuju.
Dnes:
https://www.odpovedi.cz/otazky/kdo-udeli-bod-byl-skryty-proto-aby-ti-co-sem-vkladaji-pouze-blaboly-nebyli-flustrovani
https://www.odpovedi.cz/otazky/proc-zde-uz-nemuzeme-videt-kdo-dal-komu-palec-nebo-hvezdicku-je-to-podle-vas-spravne
Drap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |