Já měl jen 13 700 Kč čistého. Za září bylo jen 19 dní a navíc jsem měl 2 týdny dovolenou. Výplata by měla být každý měsíc okolo 20 000 Kč čistého a ne takové almužny! Sice mě ty peníze na účtě jdou pořád nahoru, protože šetřím už tři roky, ale stejně mě to štve takové mizerné výplaty!
Zajímavá 0 před 2214 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Slušně řečeno, jen kravám se dává píce, aby z nich bylo mléko a když chcípnou, tak se prodalo a sežralo jejich maso. Stejně je tomu tak u prasat. Jejich mléko se sice nepoužívá, ale z jejich kopýtek a nadočnicových oblouků se vyrábí masox. Z lidí se nesmí používat maso. Proto aby nějak ten lidský úl fungoval, fungujeme tak jak to jde. Vykořistit lidskou sílu. Prodat ji. Jsi otrok, ovšem pouze na 8,5 hodin v pracovních dnech. Co s tím? Poděkovat za dovolenou a včasnou mzdu, za vykrádání tvého času a jít jinam. Já mám ve stavebnictví teď v tomto roce 24,5 tis čisté ruky. Pomoz náhodě a změň místo.
0 Nominace Nahlásit |
Aby vydělal více peněz, je třeba něco umět, nejlépe to, po čem je poptávka a znalosti kterými nedisponuje každý.
Taky můžeš začít podnikat, spousta závistivců má pocit, že tak se dá vydělat spousta peněz a bez práce.
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, Rokio
před 2214 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne, nedostávám výplatu.
A … když se ti mzda nelíbí, proč nejdeš pracovat jinam?
V podstatě vůbec netuším, proč nám tady popisuješ tvůj mzdový a
spořící plán včetně výdajů na domácnost.
To bys tedy ( když už, tak už) mohl více podrobněji rozepsat.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, Mc Merkurion
před 2214 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já nedostávám výplatu. Nepracuji. Můj osobní příjem dosahuje částky 12.700 Kč, pokud investice stagnují (není zisk, ani ztráta), což je slušný příjem na to, že nic nedělám.
0 Nominace Nahlásit |
Neberu výplatu. Pokud chceš víc, musíš více pracovat, nebo si najít lépe placenou práci.
0 Nominace Nahlásit |
To jsem měl v minulém zaměstnání taky tak, včetně sobot. Za směnu
jsem měl v rukách tak 60 tun materiálu, polovinu z toho jsem zdvihal až
nad hlavu. K tomu chemicky závadné prostředí, hluk na kilometry a další
špeky. Ale bral jsem to, protože jsem se musel starat o mámu a tato práce
byla blízko. Teď mám o dost víc, ale nenašetřím nic (rodina, i když
v podstatě ne ani moje)
Zkrátka zdravé životní motto: nevadí, že si nevydělám, hlavně když se
nadřu! ураaa!
0 Nominace Nahlásit |
Mám nějakých 220 500 Kč. Na domácnost dávám 4 000 Kč a vybírám většinou 3 600 Kč na celý měsíc, ale teď vyberu jen 2 600 Kč, nějak se totiž zadařilo.