jet za slevou rohliku pres pul mesta? Moje kamoska si neda rict ze, se ji ty rohliky prodrazi o cas i vydejem za cestu. Ja to nedelam, je to proti me srsti. Jde o jidlo, ne o movite veci.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 5331 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
to ne,ale když jsou levnější,tak si jich klidně koupím víc a zamrazím je
0 Nominace Nahlásit |
To určitě ne, většinou hodně levné akční zboží tam nenajdete, protože důchodci si rádi přivstanou a vystojí frontu, to já tedy určitě neeee.
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym
před 5331 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Minulý týden,když byly slevy ve Stuttgartu,neváhal jsem a jel jsem pro zlevněné rohlíky k snídani až tam.
0 Nominace Nahlásit |
ne,protože když si k tomu přičtu benzín tak to vyjde nastejno jako bych pro to skočila do večerky
0
před 5331 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já většinou nakupuji v Kauflandu a tam mají stejně rohlíky pořád za 0,9 Kč, takže takovou cenu u nás asi sotva někdo přebyje. A pokud ano, tak maximálně o 10–20 haléřů a to se mi teda nevyplatí.
0
před 5331 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne pro pečivo do města nejezdím. Jezdím tam jen na velké nákupy jinak si vše kupuji u nás.Taky mi to přijde zbytečné,abych 10 kilometrů jela jen kvůli rohlíkům.
0
před 5331 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To tedy nedělám. Jediné, u čeho se v podstatě chovám podle podobného vzorce je maso, to mi manžel vozí z Prahy, protože je tam levnější (v konkrétní masně), ale kdyby v Praze nepracoval, tak bychom tam kvůli němu také nejeli.
0
před 5330 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Chodím nakupovat do supermarketů a tam jsou rohlíky pořád stejně levné-0,90Kč. A když už tam jedu, nekoupím jen ty rohlíky ale celý velký nákup. Velký nákup děláme každý týden takže levné rohlíky máme furt. ;o)
0
před 5330 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |