Dobrý den..Prosím Vás o radu..Dostal jsem se do problému kdy jsem v alkoholovém opojení napadl jednoho kluka..který mě následně povalil na zem a spacifikoval.. jen vyběhl můj kámoš a ten mu dal pěstí do obličeje.. ten napadený podal trestní oznámení..jenže to sjem nevěděl..hned jak jsem se to dověděl tak jsem kontaktoval napadenou osobu a snažil jse to sním vyřešit omluvou a finančním odškodněním..tak sme to šli na polici spolu vyřešit a tam mi řekli,že musím ještě na výslech a potom půjdu an přestupkovou komisi..Tímto se Vás ptám jak bude probíhat přestupková komise a kolik nejspíš dostanu pokutu..Toto se mi nikdy nestalo je to poprvé..Napadená osoba nemá trvalé následky ani žádnou práce neschopnost. Pouze modřinu kolem oka na ktere vidí bez probllému..Proím poraďte..Jsem v takovéto situaci poprvé a jse stoho vystrašený a ve stresu..
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? panenka před 5074 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Správní orgán ti nejspíše udělí blokovou pokutu od 500 do 1000Kč a
bude to hotové, pokud nebudeš souhlasit, zahájí správní řízení na
jehož konci můžeš dostat pokutu až do 3000 +1000 náklady řízení.
Neboj se nic, je to jen jedna „baba“ nebo možná chlap na
městském úřadě.
0 Nominace Nahlásit |
Schabiku klídek, nic to není. Posyp si hlavu omluv se, dostaneš pár stovek a je to OK. Nemáš se čeho bát, hlavu nahoru a nenervuj se opravdu není proč. Držím palce
0
před 5073 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek