Avatar uživatele
Mili @

Umíte si někdo udělat dobré utopence?

Máte nějaký super recept???

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? Miroslavst, anonym, hanulka11, Radak, franku před 5008 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

Nevím jestli je to super recept ale funguje

já nepřevařuji lák jak mnozí dělají nebo je to v receptech mám ráda pikantní chuť
vuřty nakrojím vložím cibuli a feferonku naskládám do sklenice opepřím vrstvy proložím nakrájenou cibulí a zaliji mírně ředěným octem a nechám uležet do té doby, než je některý dobrák objeví a načne.

Také je dobré rozkrojené potřít pikantní hořčicí a pak dál jako v 1. receptu

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Miroslavst

cibule, špekáček, octová voda a nějaký koření.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
tom004

Postup jako Hanulka,navíc je zevnitř potíráme mletou uzenou paprikou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Dělala jsem je jednou,mě nechutnaly,ale mamka se po nich mohla zbláznit.Prý jak to nejím,tak se ti povedly.Tajemství úspěchu tkvělo v tom,že jsem jaksi opomněla vodu s octem a kořením svařit,a zalila jsem je tím studeným.Jinak v nich mám ráda hodně cibule a najemno nakrouhané zelí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lensen

Tohle je rychlý,jednoduchý,a­le opravdu dobrý recept.
Špekáčky oloupat,prokrojit kapsu,naplnit,ci­bulí,feferonkou­.Naskládat do sklenice,á dávám do sklenice od okurek cca 0,7 L,na dno 2 utopence,vrstvu cibule,zase 2 utopence a vrstvu cibule,k tomu koření,bobkový list,celý pepř a nové koření.Do dvou třetin,zaliju octem,zbytek doliju převařenou,ale studenou vodou,nechám uležet aspon 10 dní

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bokksa

Postupujte stejně, akorád zkuste místo buřta dát ostřejší klobásu a nechte deset dní. Je to namka…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek