Zdravím všechny, máte prosím někdo zkušenost, co dělat s unavenýma suchýma a podrážděnýma očima?
Zajímavá 0 před 48 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Koupila jsem si oční kapky, které obsahují světlík lékařský, OCUflash. Aspoň lékárník to tvrdil. Mám s nimi dobrou zkušenost. K mému překvapení se používají i v ambulanci očního oddělení v nemocnici.
0 Nominace Nahlásit |
Třeba tohle: https://www.lekarna.cz/ocni-kapky-refresh-15ml/
0
před 48 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
HYLO COMOD, zvlhčující oční kapky při pocitu cizího tělesa v oku, nebo při pálení a slzení očí. Je to ale za cca pětistovku. 10 ml – asi 300 kapek. Ovšem uděláno tak, že přibližně 10% nevykapeš, zůstanou v zásobníku aplikátoru. 🙂
Upravil/a: orwell
0
před 48 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě to trápí už nějakou dobu, pracuju na počítači pořád a oči prostě trpí. Skvěle mi na suché oči funguje sprej Tears Again, doporučím ho vyzkoušet, mají ho na alphega.cz.
0
před 46 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Holky, nevěděla jsem, že je sprej na suché oči, určitě ho vyzkouším. Kapání do očí prostě nesnáším a toto bude příjemnější varianta.
0
před 41 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě tento sprej taky maximálně vyhovuje www.alphega.cz/tears-again-ocni-sprej-s-lipozomy-10-ml Baví mě aplikace, která mě neotravuje jako u kapek a taky hned uleví a nerozmaže make-up :)
0
před 33 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zdravím! 😊 Na unavené, suché a podrážděné oči používá už roky oční sprej Tears Again. Je to taková klasika, která opravdu pomáhá. Sprej obnovuje lipidovou vrstvu slzného filmu, což zmírňuje pocit sucha a podráždění. Použití je navíc super jednoduché: jen zavřeš oči a nastříkáš. Hodí se i při nošení kontaktních čoček nebo při dlouhém koukání do obrazovky. Mně se osvědčil skvěle
Ametyst,
stejné kapky se s úspěchenmpoužívají i ve veterinárním lékařství,
pro domácí mazlíky 😉
Drap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1191 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |