jirka F

Už jste slyšeli o tom, jak se ten prezident na Ukrajině Zelenskyj uřekl?

Já jsem to chtěl probrat s Rokiem, ale ten se o to nezajímá. Tak jestli se o politiku na Ukrajině někdo zajímá, tak mně napište svůj názor. 🙂

Částečně zdroj: https://www.id­nes.cz/zpravy/do­maci/jana-cernochova-volodymyr-zelenskyj-ukrajina-polsko-cesko-armada-obili-podpora-kritika-rusko.A230921_151­611_domaci_ihal

Zajímavá 0 před 411 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
led

Pán Z. použil v prejave klasické hamletovské prerieknutie svojej predstavy o nadvláde svojho štátu nad štátmi od ktorých je závislý. Po tomto prerieknutí mi na konci jeho prejavu chýbal už len istý divadelný „brept“ na začiatku 70-rokov zo záveru predstavenia Hamleta „A štyria čašníci nech ho odnesú ako vojaka…“ Chlapče, nepi poľskú Zubrowku!

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Drap

Neuřekl se, to bylo záměrně a cíleně. Je přesvědčen o tom, že Ukrajina může diktovat světu a všichni ji budou poslouchat. Čest Polsku.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Rokio

Neslyšel, ani jsem o tom nečetl.

Vím to až od tebe.

0 Nominace Nahlásit

Kešař

V zaslepenosti svého kultu začíná štvát i ty největší spojence.

0 Nominace Nahlásit

Ametyst

Konečně je Polsko na straně Maďarska, které bylo od začátku skeptické k nějaké pomoci zkorumpované Ukrajině. Sláva, Polsko se částečně probralo ze své protiruské hysterie.
Dnes jsem poslouchala výstupy z jednání v americkém kongresu. Mají Ukrajiny plné zuby, ale zbrojní lobby je silná, a tlačí konflikt dál. Pěkné byly dnešní odpovědi Joshe Hawleyho, republikánského senátora za stát Missouri, novinářům. Nabírá to trumpovský vítr- Amerika je přednější než Ukrajina, financovaná penězi daňových poplatníků.

Upravil/a: Ametyst

0 Nominace Nahlásit

elkon

Ukrajina mě nezajímá.

0 Nominace Nahlásit

Pepa25

Paní Černochová má pravdu: toto je Zelenskému nepovedlo.

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Jirko uvař si kakao, lokni si, uklidni se a neposlouchej nacistické a jiné komedianty.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
led

Jirka, ak chcete odpoveď na svoju otázku, doplňte o aké prerieknutie ide, aj s jeho súvislosťami. Pán Zelenský má, hlavne v poslednej dobe, veľké množstvo prerieknutí, niektoré zámerne, niekedy náhodou.

Nový příspěvek