Když se lidé modlí za mír, proč je tolik válek? Dokážou lidé žít mezi sebou v míru, nebo to je utopie? A ačkoliv život nevyplývá z hmotných věcí, které člověk vlastní, je ničemné modlit se za hmotný majetek?
Zajímavá 0 před 2661 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Lidé se sice modlí o mír, ale jsou zde taky takoví, kteří se modlí
aby získali moc a sílu nebo nadvládu.
Bůh dovolil, aby bylo i zlo na světě, tudíž se nemůžeme divit, že jsou
tu války a další násilné činy proti lidskosti.
4Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, Jiří Bohumil, luckykubrt, hapiky
před 2661 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nikdy jsem se nemodlil, i když velká přání jsem vždycky měl, vč. těch o míru. Ale zatím to vypadá na utopii. Války byly, jsou a budou, taková je už povaha člověka. A proč by mělo být ničemné přát si hmotné věci? Jak se říká: pomoz si sám a pánbůh ti pomůže. Proč si nepřát kabriolet a trávit dovolenou ve Středomoří? Nespoléhám na to, že se dostanu do ráje, chci ho mít teď a na Zemi. Aspoň trošku.
Upravil/a: quentos
3Kdo udělil odpovědi palec? yuko, Jiří Bohumil, luckykubrt
před 2661 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ještě jsem ho doposud o nic nežádal, tudíž ani vyhovět nemohl. Až ho požádám, tak mi jistě vyhoví. Má to nakonec v popisu práce.
0 Nominace Nahlásit |
Bůh nic nerozdává. Snad jen moudrost. Může být nápomocen na cestě k ušlechtilým činům, když o to poprosíte. Pomoz si sám a Bůh ti pomůže(v té snaze)
1Kdo udělil odpovědi palec? luckykubrt
před 2661 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
O nic jsem ho neprosil neboť nevěřím, že je vševědoucí a všemohoucí. Opírám se o fakt, že Lilith – skutečně první Adamova žena se nespokojena se svým postavením vznesla do nebes a ani Bůh dodnes neví kam se poděla.
Upravil/a: dudu
0 Nominace Nahlásit |
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |