Chodím do posilovny a chtěl bych zkusit nějaký protein. Jsou nezdravé? Nebo jak to s nimi je vůbec?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3360 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Neblázni! normálně se stravuj a normálně sportuj. Nechtěj vypadat v 16 jako Schwarzeneger, protože ve 30 budeš vypadat na 50. Měl jsem spolužáka, který začal s proteiny a nakonec bral steroidy. Přitom dřel jako mezek. Přivezl si dokonce jednu bronzovou z OH ve skoku do dálky. Zemřel tuším v 25 letech na rakovinu, měl dvě malé děti. Byl jsem mu na pohřbu a nerad na to vzpomínám.
0 Nominace Nahlásit |
Proteiny jsou potřebné – vajíčka, sýr, jogurt, tvaroh, maso…
😉
To, co ty ale asi myslíš, je svinstvo vyráběné a prodávané pro zisk
výrobců a prodejců – ne pro ´zisk´ tvůj…
0 Nominace Nahlásit |
dej si raději přirozené bílkoviny než nějakou chemii..
jsou to např. vaječné bílky, tvaroh (nějaký kvalitní, žádný light a
podobně), tuňák
0 Nominace Nahlásit |
kecy lidí co v životě necvičili, zeptej se někoho ve fitku, ne toho co je na baru, někoho kdo cvičí s tebou
0
před 3360 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je určitě lepší proteiny získávat z velké části ze stravy. Ale pokud zainvestuješ do kvalitního proteinu, tak v tom nevidím problém. Nebo zkus nějaký přírodní (rýžový, konopný, sójový…). Třeba konopný se vyrábí z konopných semínek, která jsou zdravá, ale na množství bílkovin, které potřebuje tvé tělo, bys jich musel sníst spoustu. Používání proteinu z nich je mnohem efektivnější :)
0
před 3360 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
http://www.fitness4u.cz/proteiny/809-fitness-authority-gold-whey-protein-isolate-2270g.html tento jednoznačně za mě!
Díky, zkusím ho, jakou příchuť jsi měla? Láká mě jahoda-banán, ale bojím se, aby to nebylo moc umělé..
Za mě je nej tento: http://www.fitness4u.cz/proteiny/809-fitness-authority-gold-whey-protein-isolate-2270g.html a příchuť čokoláda :)
zloba987→ Hele klidně, záleží jakou máš stravu, ale není v tom žádný problém, jsou to tělu příbuzné látky..
Hele když si koupíš kvalitní, tak to není žádná chemická sr… Ty kvalitní proteiny jsou 100% přírodní a tolik bílkovin prostě ve stravě nevezmeš ani kdyby ses zbláznil.
souhlasim s tebou, myslim, ze na proteinu neni nic spatneho a aspon to zaruci dostatek bilkovin a po cviceni budou vic videt vysledky…
Přesně a taky zabiješ jedno denní jídlo, mně osobně to večer dost šetří čas a cítím se potom dobře.
Mám to vyzkoušeno na sobě i na příteli, měsíc bez proteinu a měsíc s ním, psali jsme si, jak se cítíme a rozdíl byl vážně vidět, při větší fyzické vytíženosti je protein fakt velká opora!!
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |