Jiné
V žádné z uvedených. Zůstanu už tady. V Korei jsem nikdy nebyl, nemohu porovnávat.
0 Nominace Nahlásit |
Severní korea
Severní Korea asi vede. Ale takové Somálsko, Afghánistán, Sýrie, to taky není žádná hitparáda.
0 Nominace Nahlásit |
Severní korea
Mám-li vybrat jednu z těchto tří, pak Severní Korea je jednoznačně
nejhorší varianta. Popravdě řečeno bych ale daleko spíš nechtěla žít
například v současné Sýrii nebo Iráku. Nechtěla bych žít ani třeba
v Číně (podívat se tam jako turista možná ano, ale žít trvale ne).
Nechtěla bzch žít v Saudské Arábii.
A problém bych možná měla i s USA a Ruskem, ačkoliv v obou by se daly
najít určité oblasti, kde by to mohlo jít.
Upravil/a: Nuk nuk
0
před 2984 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiné
Nechtěl bych žít v žádné zemi kde převažuje islám,dále bych nechtěl žít ve Švédsku,Belgii,Německu,Itálii nebo ve Francii.Také bych nechtěl žít v KLDR.
Upravil/a: anonym
0
před 2984 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
USA
Rozhodně v této zemi, která se tváří demokraticky a mlátí Indiány!
0
před 2984 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiné
Kdo chce kam, pomožme mu tam. Uvést zemi prozradí něco i o sympatiích k určitému zřízení. Není to otázka pro patriota. Zajímavé je to, že někteří do nebe vychvalují např. Rusko, ale nešli by tam ani za pytel šušňů
Upravil/a: hapiky
0
před 2984 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiné
Jsem šťastný, že žiji ve střední evropě. Toto místo je pro život podle mě jedno z nej na zemi. Kdybych si musel vybrat z těch tří možností, tak asi USA, ale nijak po tom netoužím. Jsou tam určitě skvělá místa pro život, ale zároveň i špatná. Leckde je vysoká kriminalita, přírodní katastrofy, gheta apod. Zároveň mi v mnoha ohledech přijdou američané jako magoři, vč. jejich brutálního smyslu pro politickou korektnost.
0
před 2984 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiné
Krátkodobe človek vydrží aj sedieť na pripinačke, tak je to aj so životom v menovaných, ale aj v nemenovaných krajinách. Spoznala som život aj mnohých krajinách, aj z druhej neturistickej strany. Ale tak ako hovorí Drap, „Zůstanu už tady“, zvykla som si už doma, tu je krajina, kde zložím svoje kosti.
0
před 2984 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek