Ano
Mně tyto otázky samy o sobě nevadí, ale když už provozovatel stránek tuto kategorii zavedl, tak ji vítám.
Více však oceňuji, že zavedl tzv. ANKETY, které řadu zdejších uživatelů baví…,protože se ale jedná principiálně o jiný druh/typ otázek, než-li ty klasické např. „Jak si mám nahrávat z internetového radia písničky?“, tak zároveň oceňuji, že zavedl zvláštní kategorii.
Určitě se najde během následujících dnů a týdnů řada důvodů jak a proč to ještě vylepšit…, ale to už bych nechal na provozovateli 🙂
4Kdo udělil odpovědi palec? kazisvět, kropitko, annas, Miroslavst
před 5108 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Nová kategorie mě zaujala, ale myslela jsem, že se budou otázky zobrazovat normálně mezi ostatními, jen nebudou bodované.
3Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, BEAES, anonym
před 5108 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne
ne protože je mi jedno kde jsou čtu jak zábavmé,tak vzdělávací,i ty co mají poradit,a je mi jedno kde jsou,hlavně že jsou
3Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, Miroslavst, BEAES
před 5108 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Nevadily mi , ale bylo to možná přehlednější vidět vše na jedné stránce, ale asi jde jen o zvyk
0 Nominace Nahlásit |
Beaes jak jste to udělala?
jejda to bude něco pro Miroslavsta
No, mě to taky zaujalo. Jen mi nikdo neodpovídá. ☹ Ta nová zvláštní prodejna mě dneska hodně nadchla, chtěla jsem se podělit, ale asi ji nikdo nezná a neví o čem mluvím. Nic podobného zatím v ČR myslím není.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |