Dnes jsem viděl v TV reklamní spot na toto:
https://www.vitasolaris.cz/dvitamin/
A docela mi to vrtá hlavou. Vážně tu někdo ze své vlastní kapsy zaplatí déčko celé republice, nebo je tam někde zakopaný pes?
Co vy na to?
Zajímavá 0 před 1458 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Seznam možných psů v odkaze. A hlavně: super databáze lidí, co mají zájem o vitamína za cenu trochy rybího tuku + navíc vylepšení pověsti …
Zdroj: https://www.vasestiznosti.cz/spolecnost-2863/naturamed-pharmaceuticals-s-r-o
0 Nominace Nahlásit |
Dobrá reklama, ktorá dokáže nielen získať nových zákazníkov. Náklady si firma započíta do výdavkov za reklamu (zníženie dane z príjmu) a dostáva sa do podvedomia potencionálnych zákazníkov ako firma, ktorá „nezištne“ pomáha ľuďom. To za tých „pár korún“ pri naozaj veľkom obrate a následného zisku sa firme oplatí investovať. Zákazník je spokojný a firma získava ďalšich „spokojných“ zákazníkov.
0 Nominace Nahlásit |
Vy neznáte staré české pořekadlo ,,kde nechodí slunce, chodí lékař"? Proč někomu platit, když mi slunce dá vitamín D zadarmo?
0 Nominace Nahlásit |
Poslali – a chtěli na složenku pouze to poštovné. A ještě dokonce poděkovali za zaplacení.
Upravil/a: Arne1
0
před 1458 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já to koupil, ovšem nevim nevim, bo 360 malých tabletek za 49 kč poštovnýho mně tedy moc levný nepřijde… někomu snad ano? Déčko jako takový není nijak extrémně drahé ani v lékarně. Tanhle vitamin si normálně kup, je tam možnost jednoho balení 360 tablet na jednu fyzickou adresu. Ovšem pozor – jde konkrétně o ČISTÝ vitamin D3, takže o škále vitamínů řady D je dobrý si něco přečíst, než zakoupíš.
Je fakt, že s tukem (omega-3, který má stejná firma NÁHODOU běžně ve své nabídce), se déčko lépe vstřebá, čili důvod marketing. tahu s „déčkem“ pro celou rodinu zdarma je snad teď už jasný, nebo ne? (;
0
před 1458 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mamina byla v lékárně pro léky na předpis a od lékařky dostala na
lístku poukázku na vit D. Ten tedy už neměli, tak nám nabídlo Coenzyme Q10
nebo vit.C..
A za další, nevíš, jak je nabízený dopl,ěk kvalitní a kolik vit, tam
je.
Budou mít slušnou databázi a v budoucnu si jistě někdo něco koupí.
0
před 1458 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to vyborny marketingovy tah jmenovane firmy. Ziska zdarma databazi zakazniku pro distribuci dalsich produktu. Znam nekolik lidi, co si to objednali a pak dostavali ruzne predrazene vitaminy.
0
před 1022 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1315 | |
zjentek | 1190 | |
hanulka11 | 1028 | |