http://autoroad.cz/zajimavosti/90030-zimni-gumy-povinne-i-v-lete-v-cesku-plati-vyhlaska-o-ktere-skoro-nikdo-nevi?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
A tedy pro chytrolíny co všechno ví o všech čárkách a otaznících a
všude byli – Málokdo i dnes, po roce a půl od zavedení o změně ví,
ale neznalost v tomto případě neomlouvá.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? mosoj před 2526 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Teď už to vím, ale vůbec mě to nezajímá. Jaký má smysl dávat zde otázky, na kterou znáš odpověď? Nemyslím si, že tady je prostor na kvízy a poučování.
4Kdo udělil odpovědi palec? Emefej, Ušel ventil, quentos, independent
před 2526 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… a proč si myslíš, že vymysleli tu značku, když zimní gumy jsou nařízeny v období zimního času? … no, protože jsou i u nás místa, kde holt napadne i dřív či pozdějc, a hlavně neočekávaně, takže mimo čas určený nařízením ohledně přezutí, ale asi to je i pro motoristický web nepochopitelné …
0 Nominace Nahlásit |
Ventile, nevím o jakých chytrolínech píšete, ale o tomto předpisu, který změnil více značek se ví. Snad jen někdo, kdo se nevzdělává v dopravních předpisech, to může být novinka Proto já tvrdím, že by měli chodit všichni řidiči na povinné školení.
0 Nominace Nahlásit |
Nevím a děkuji za upozornění.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, Ušel ventil
před 2526 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud jsem si všiml, tak oni tu značku na léto sundavají.
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, annas
před 2526 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne, ale zato na rozdíl od někoho vím, že se nedělá mezera před čárkou ani otazníkem, ale ZA nimi.
Doplňuji: Jsem neřidič, takže mě to zajímat nemusí. Zato taková zásadní neznalost pravopisu je OSTUDA. Že si radši nepřečteš knihu.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |