Všiml, každého osmého mi chodí důchod.
4Kdo udělil odpovědi palec? da ny, df, aliendrone, cappuccino
před 239 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, je 8.3.2024. Je 67. den roku podle gregoriánského kalendáře, do konce roku zbývá 298 dní, svátek mají Gabriely (tímto zdravím všechny nezadané Gabriely). A taky je dnes výročí kdy švadleny v New Yorku protestovaly. Nevím, za co se cítily ublíženě. Málo peněz?
Pro mě je dnes významné, že je pátek. A co s tím udělám? Ostříhám si po setmění nehty, večer si se ženou připiju s přáním všeho nejlepšího k MDŽ, pak si dám své 3 kousky a pudu spát.
A když už, tak všechno nejlepší všem nezadaným ženám k svátku MDŽ.
3Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, da ny, aliendrone
před 238 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No co by… VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!! 😃😃😃
3Kdo udělil odpovědi palec? da ny, aliendrone, cappuccino
před 238 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podarovat ženu kytičkou, případně malou sladkostí.
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, cappuccino
před 239 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě v roce 1348 založil Kája IV Nové Město
2Kdo udělil odpovědi palec? df, cappuccino
před 238 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Všiml, aktuálně mám již splněno, HEČ! (Košťata v kětinářství zakoupena a předána, čokošky a bonbonierky též, případně zaslány GRATULA zprávy s kytičkovými smajlíky.) 🙂
Byla doba, kdy jsem vítal zrušení MDŽ (prostě DALŠÍ z „nesmyslných kravin“), ale pod brutálním nátlakem sourosemetrik jsem zbaběle a slabošsky podlehl jejich argumentům (něco ve smyslu, že jsem „úplně blbej“ atd. 😉 ) a nakonec se mi to rozleželo v hlavě. Protože jsem zarytý ANTIFEMINSTA (+ mužský šovinista a další hrůzince 🙂 ), tak NEMOHU tento svátek vypustit. Zkrátka i když jsem pro rovnoprávnost, tak respektuji privilegia (včetně ROZDÍLNOSTÍ) obého pohlaví. Což bych vypuštním MDŽ značně nechutně porušil a kdo ví – možná se i za sebe musel stydět! (COŽETO, JÁ A STYDĚT SE?!? 😮 Toho bohdá nebude! 😉 )
https://kvetinysternberk.cz/images/thumbs/w800/983.jpeg
2Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, cappuccino
před 238 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8206 | |
led | 4067 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |