tituly

Využíváte uloz.to? Už jste za něj našli nějakou náhradu, až skončí?

Filmy, seriály, hudba, různé soubory. Od prosince už nebude možné nic stáhnout a uloz.to bude fungovat jen jako disk, kde si budete moci nahrávat svoje vlastní soubory pro soukromé účely. Už nepůjde nic veřejně sdílet ani stahovat (pokud jsem to pochopil). Takže tím vlastně jeho hlavní funkce skončí a dá se to považovat za konec uloz.to.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 342 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
iceT

Odpoveď byla označena jako užitečná

Už jen velmi málo. Jsou i jiné stránky ke stahování. Co se naposled upravilo uložto se mi přestalo líbit vyhledávání. Po zakoupení kreditu tam bylo nějaké rychlé stahování, ale jen 10gb, to fasthare nabízí za 119 kč neomezené stahování na celý měsíc.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?tituly Nahlásit

Další odpovědi
elkon

Ulož.to bude fungovat jen jako uložiště. Co si tam nahraješ, to si budeš moci stáhnout. Pokud budeš mít registraci.

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Vše zde spěje k jedinému cíli- COKOLI NA INTERNETU BUDE MOŽNÉ si koupit, chleba si v krámu také nestáhneme/ne­nakopírujeme do tašky. Vivat virtualitě a IT machrům, kteří se na světě našli. Děkuju.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
zjentek

Elkone tu odpověď jsi zkopíroval z podotázky?

tituly

Zřejmě jo. První se povyšuje, poučuje a sám neinformovaně něco zkritizuje a pak si to jednoduše přepíše na to, co jsem sám psal v otázce a v diskuzi.

Vůl. Hlavně že musí mít odpověď pod skoro každou otázkou zde na webu. I když za moc nestojí.

tituly

Hlavně mu všichni nezapomeňte dát palec za „přínosnou odpověď“.

elkon

Zde je komentář: https://www.sve­tandroida.cz/u­loz-to-konec-sdileni-souboru/

tituly

Chápu to tak, jak se to píše. Je řečeno, že už nadále nebude možné nic stahovat ani veřejně sdílet prostřednictvím uloz.to. Bude fungovat jen jako soukormé uložiště souborů. Doslova je řečeno, že už si nebudeme moc stahovat filmy ani nic podobného. Uloz.to končí tak jak ho známe. Už to nebude veřejná služba pro sdílení a stahování souborů. Stane se z toho jen uložiště a to je docela bezvýznamné. Tak se dá říct, že uloz.to jednoduše končí. Už si nestáhneme staré soubory, staré hry, filmy a seriály se starými dabingy.

Jak to v tom případě chápete Vy ostatní? Co mi uniká? Bude snad i od prosince nadále možné stahovat soubory jako filmy a seriály?
Třeba Hellspy (který jsem nepoužíval) skončil už před několika měsíci. Snad prehraj.to bude ještě fungovat.

carlos111111

Příspěvek smazán administrátorem.

Nový příspěvek