Vařené – pouze s přídavkem vody.
Dušené – základní příprava na tuku s následným podléváním vodou
(vývarem).
Smažené – na tuku,obalené v těstíčku nebo trojobalu.
Osmahnuté,restované – rychlá příprava na tuku nebo bez,šťáva
zůstane uvnitř.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Je to dušené, řekl bych. Smažené je bez vody pouze do křupava na oleji a vařené je hned od začátku ve vodě. Jak smažit maso na pánvi? To snad nemyslíš vážně, to je trolling ne? Prostě vemeš pánev, naliješ olej nebo nějaký jiný tuk, rozpálíš, hodíš tam maso, počkáš až se z jedné strany udělá do zlatova a pak ho obrátíš na druhou stranu a to samý.
0 Nominace Nahlásit |
Naložené maso – např.teď jsem dělala krkovičku – silnější plátky- tak 2cm lehce naklepu,okořením,potřu olejem a nechám 24hod.„uležet“.Potom opeču na oleji,z každé strany tak 1 minutu na silnějším plameni,dám do ohnivzdorné skleněné mísy s poklopem a ještě dám dopéct do trouby na 220°C asi na 20 – 30min.Je to krásně měkké a šťavnaté,ne tvrdá podešev.
Upravil/a: hanny 2
0 Nominace Nahlásit |
jestli to dáš na olej a pak vodu,pak smažíš a dusíš (podlití vodou),při větším množství vody dováříš >>> vaří se ve vodě >>> DO VODY VLOŽÍM…(například ovárek)…
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |