Na bazarech jsou Felcedesy od 2 tisíc až po třeba 25 tisíc. Zajímalo by mne, v jakém cenovém průměru se dá sehnat toto auto, jenž bude ještě roky sloužit. Naopak mne nezajímají polorozpadlé a vykotlané vozy, do kterých bude třeba dalších 15 tisíc investovat.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? peterd108 před 2214 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zapomeň na jakékoliv 20 let staré auto „ve slušné a spolehlivé kondici“ (a dokonce ještě z bazaru – OMG)!!! To spíš najdeš za humny v louži Rákosníčka. ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Je nejdříve třeba upřesnit, co to je slušná a spolehlivá kondice. Teprve potom se dá odpovědět.
0 Nominace Nahlásit |
Na co kupovat Felicii? Je to pojízdná rakev. Za slušné peníze si můžeš pořídit například novou Daciu.
0
před 2214 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… no ale: „polorozpadlé a vykotlané vozy, do kterých bude třeba dalších 15 tisíc investovat“ jsou přesně ta auta za: „od 2 tisíc až po třeba 25 tisíc“ … „auto, jenž bude ještě roky sloužit“ se koupit dá, ale určitě ne v bazaru, protože i kdyby ho tam náhodou někdo přivezl, okamžitě ho prodaj známým, příbuzným atd. a ne obyčejnejm zákazníkům …
0
před 2213 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Moje Felicia (1.auto, cerstvy ridic) stala v bazaru 9900,–.
Mam ni rok a postupne probehla vymena spojky (nepridalo ji to, ze jsem byl cerstve po autoskole..), palivoveho cerpadla, uhliku alternatoru, zapalovaci civky, svicek, vika a palce rozdelovace.
U takovych aut, a zvlast z bazaru, je to vzdy „o nahode“ a stesti na
kus.
Ceny dilu na Felicii jsou pomerne nizke, horsi je to s tim, ze jim pomerne rada
rezne karoserie. To jak jednou „chytne“, je to zacatek konce. Trvale
neopravitelne, jen se to vzdy na chvili zastavi.
0
před 2213 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek