Avatar uživatele
zjentek

Zachytí papírový filtr na kávu jen ty cenné látky z kávy, neb zachytí i některé nežádoucí?

Kdo mně to vysvětlí… Všude o tom čtu. V kostce: filtrujete- li kávu, připravujete se také o mnoho cenných látek v nápoji rozpuštěných. No tak dobře. Ale pokud bych věděl, že zachytím i podobné množství nějakých těch nežádoucích látek, asi by mně pak to filtrování až tolik nevadilo a asi bych se i při samotném rituálu (pití) pak cítil lépe. Děkuju.

(P. S.: „Turek“ je dobrý tak pro sebevrahy.)


Elkon, ano, souhlas. A velmi jemný lógr plave v nápoji, než je tento dopitý (je tak jemný že usadit na dno se nemůže). Naopak ve střevech se usazuje nejspolehlivěji.

Nicméně OPĚT neodpovídáš na otázku, pouze blábolíš cosi o vlasních dojmech a snad i o instantní kávě, nebo co. Děkuju.

Zajímavá 0 před 75 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
elkon

Turek se pil a pije desítky let. Najde se ale mnoho pomatenců, kteří vypijí i logr, což není zdravé. Mimo jiné se může usazovat ve střevech. Řada lidí instantní kafe nepije.
Něco o kávě zde: https://www.kava-kromeriz.cz/Fil­trovana-kava-Proc-pit-kavu-z-filtru-a-na-co-si-dat-pozor-b80564.htm
nebo i zde: https://www.na­turpark12.cz/ja­ky-je-rozdil-mezi-zrny-na-espresso-a-na-filtr/
a zde: https://www.ka­vovybob.cz/blog/kde-je-vice-kofeinu-espresso-vs-filtrovana-kava/

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Zachytí kde co, ale neni to už kafe, ale břečka podivné chuti.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek