To přece není žádný hrozný en 😉
I kdyby se tak stalo, žádná tragédie by to nebyla!!!
0 Nominace Nahlásit |
Nic by se nestalo, různých poraden je mnoho a admin si tam vždy umí udělat pořádek, žádné dementní otázky se tam nevyskytují.
0 Nominace Nahlásit |
Ne, pokud se ti zdají takovéto sny tak je mi tě upřímě líto. Lidem se normálně zdá o ženských a tak podobně, ne o webech. Asi tu trávíš moc času…
0 Nominace Nahlásit |
Mi se opravdu žádné sny o odpovedi.cz, nebo o jiných webech, nezdají.
Měl bys zvážit, zda sem chodit, protože Tvůj vztah k tomuto webu je poněkud pathologický.
0
před 259 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jyřýk🤪 šalamoun Knyhovník: Proč sem chodíš, když Ti tu furt není něco Recht, furt se na něco stěžuješ, furt se Ti něco nelíbí!?
To Ty, a Tobě podobní, tu otravujete Luft! Kladete debilní otázky, dáváte debilní odpovědi, očekáváte, že se k vám bude někdo chovat s nějakou zvláštní péčí.
Kulový hovno, tak to nefunguje. Toto není chráněná dílna, ani to není nějaký útulek pro pacienty s hlavou, nebo, co já vím, pracovní therapie v psychiatrické nemocnici. Není to web dedikovaný pro pacienty s hlavou, proto Ti to tu připadá, jak Ti to připadá. Co je na tom, pořád, k nepochopení? 🙄🤦🏽♀️
Tondo mně se o ženách prakticky nezdá. Většinou se mně zdají sny jak najdu nějaký poklad po kterém si něco přeji a to se vyplní ale o ženách se mně nezdá.
Drap | 8206 | |
led | 4067 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |