Majkl Horaa

Před 11 lety mi sebrali řidičák. Chtěl bych jej zpět, jenže v uvedené době mě 2× chytli bez ŘP. Jak na to?

Zdravím ,sebrali mi řidičák už před 11 lety a teď bych ho chtěl zpět. Mezi tím mě dvakrát chytli. jak na to??

Zajímavá 0 před 1531 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
elkon

Takovým bych řidičák nevrátil.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Midoc

Zeptat se tam, kde vám ho sebrali.
Nebo na Magistrátu města odbor dopravy.
https://www.pra­ha.eu/jnp/cz/po­trebuji_resit/zi­votni_situace/do­pravnespravni_cin­nosti/registr_ri­dicu/postup_pri_za­dosti_o_vrace­ni_ridicskeho_1­.xhtml

0 Nominace Nahlásit

anonym

Pokud Vás chytli, pak se Vám šance na vrácení řidičáku velmi komplikuje.

0 Nominace Nahlásit

Arne1

Navštívit autoškolu.

0 Nominace Nahlásit

Drap

Počkej dalších jedenáct let a přihlas se do autoškoly.

0 Nominace Nahlásit

cukrar

Nikdo nevíme kdo a proč Vám vzal někdo řidičák. Myslíte prokaz nebo oprávnění. Musíte dodat více info, nebo se zeptat na registr řidičů.

0 Nominace Nahlásit

pan Straka

Jelikož Tě mezi tím už dvakrát chytli, je Tvé jednání kvalifikováno jako trestný čin. To znamená, že existuje rozsudek, v němž je uvedeno, na jak dlouho je Ti uložen trest zákaz činnosti spočívající v řízení a provozu motorových vozidel.

U soudu si samozřejmě můžeš zkusit zažádat o prominutí zbytku trestu, ale vzhledem k tomu, že jsi řídil i v době zákazu, těžko se toho dočkáš.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Majkl Horaa

Díky za rozumné odpovědi.
Nesebrali mi ho za alk ani drogy ani jsem nespusobil nehodu ani zranění to pro ty ostatní…

před 1530 dny Odpovědět Nahlásit
Majkl Horaa

Chytli mě vždy po skončení zákazu řízení jen jsem si nežádal o vrácení oprávnění naposledy to bylo ve 2015 zákaz na 16 měsíců

před 1529 dny Odpovědět Nahlásit
iceT

no a proč ti ho teda vzali?

před 1530 dny Odpovědět Nahlásit
Majkl Horaa

Vezl jsem nadměrný náklad pro firmu. Neřekli mi to, neměl jsem doprovodne vozidlo ohlášenou trasu a navíc na vleku na kterej jsem neměl oprávnění . Prostě jsem byl 20 letech idiot

před 1529 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek