Zdravím ,sebrali mi řidičák už před 11 lety a teď bych ho chtěl zpět. Mezi tím mě dvakrát chytli. jak na to??
Zajímavá 0 před 1531 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zeptat se tam, kde vám ho sebrali.
Nebo na Magistrátu města odbor dopravy.
https://www.praha.eu/jnp/cz/potrebuji_resit/zivotni_situace/dopravnespravni_cinnosti/registr_ridicu/postup_pri_zadosti_o_vraceni_ridicskeho_1.xhtml
0 Nominace Nahlásit |
Pokud Vás chytli, pak se Vám šance na vrácení řidičáku velmi komplikuje.
0
před 1531 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nikdo nevíme kdo a proč Vám vzal někdo řidičák. Myslíte prokaz nebo oprávnění. Musíte dodat více info, nebo se zeptat na registr řidičů.
0
před 1530 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jelikož Tě mezi tím už dvakrát chytli, je Tvé jednání kvalifikováno jako trestný čin. To znamená, že existuje rozsudek, v němž je uvedeno, na jak dlouho je Ti uložen trest zákaz činnosti spočívající v řízení a provozu motorových vozidel.
U soudu si samozřejmě můžeš zkusit zažádat o prominutí zbytku trestu, ale vzhledem k tomu, že jsi řídil i v době zákazu, těžko se toho dočkáš.
0
před 1530 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Díky za rozumné odpovědi.
Nesebrali mi ho za alk ani drogy ani jsem nespusobil nehodu ani zranění to pro
ty ostatní…
Chytli mě vždy po skončení zákazu řízení jen jsem si nežádal o vrácení oprávnění naposledy to bylo ve 2015 zákaz na 16 měsíců
Vezl jsem nadměrný náklad pro firmu. Neřekli mi to, neměl jsem doprovodne vozidlo ohlášenou trasu a navíc na vleku na kterej jsem neměl oprávnění . Prostě jsem byl 20 letech idiot