Přemýšlím o vyzkoušení mladého ječmene a chlorelly. Ráda bych se dozvěděla, jaké zkušenosti máte vy. :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Andělé před 4312 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nápoj ze zeleného ječmene jsem zkusila – ne sice pravidelně, ale
občas si dám. Doporučuji ředit s kvalitní pomerančovou šťávou a
podávat s ledem. S chlorellou zkušenost nemám, ale ochutnala jsem
spirulinu. Není to žádný gurmet zážitek, ale změna občas neuškodí.
http://www.andesspirulina.cz/informace-o-spiruline/proc-uzivat-spirulinu/
0 Nominace Nahlásit |
Ty názvy zní docela hrozně :D proč by se vůbec měly tyto serepetičky jíst? v čem to pomáhá? :)
0
před 4303 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já chlorellu i ječmen užívám už asi rok a zatím si nemůžu stěžovat a chválím ho kudy chodím. Je ale potřeba si dát pozor na kvalitu. Ty kvalitnější stojí kolem 900 zato ty srajdy kolem 400. Víc se o tom můžeš dočíst tady (tam nakupuju já): http://greenfit.cz
0
před 4211 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já používám ječmen z www.supervyziva.cz má dobrou chut a cena je taky zajímavá. Beru ho více než rok a nebyl jsem od té doby nemocný, tak asi funguje. Na druhou stranu je pravda, že jsem měnil životosprávu ve více bodech, než je v zelených potravinách.
0
před 3687 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem začal chlorelu a jecmen brát cca před 7 mi měsíci a musím říct, že cítím velký rozdíl, zlepšení, nejsem tolik unavený, mám víc síly, lepší náladu, nebyl jsem nemocný, i jisté problémy, které jsem měl zmizely.
Fakt to tak pomáhá? a je rozdíl od koho to koupím nebo ne? Kde to kupuješ, jestli se mohu zeptat?
No já jsem si na vlastní kůži zažil, že v tom rozdíl je. Dřív jsem to kupoval od GW a pak jsem přešel podle rady známého na Punturu. A poznal jsem teda velký rozdíl. Už jsem si říkal,že to ani nemá cenu brát,že to nepomáhá, ale od té Puntury mě to pomohlo opravdu hodně.
Joo? A ta Puntura je co? Kde se to dá sehnat? Nemám s tím zkušenosti,
tak se ptám, promin.
Jako, že to od, jak rikas GW, nepomahalo jo ?
No je v tom daleko vce rozdílů no.. farmaceutické lahvičky, sleva na sety, objednání přimo z webovek, ale HLAVNĚ je to daleko kvalitnější, tudíš učinější. Webo esi teda chceš tak je tady www.puntura.eu
zajímavé, tak moc děkuji za tvé cenné rady. Dívám se na to a pročítám, zkusím si asi něco objednat, at to tedy vyzkouším a mohu sama posoudit.
K čemu slouží? Úplně vyčistí tvé tělo, střeva-tzn čistí
organizmus, povzbudí metabolizmus .. pomáhájí na ekzémy, opary a je to
prevence proti rakovině tlustého střeva. Zejména mladý ječmen působí
proti překyselení organismu, zlepšuje trávení..
Jen tak nějaký bacil by tě neměl dostat do postele :)
honza19hk: Máte pravdu Tesco je na „zelené“ potraviny odborník, taky bych tam zeleninu nikdy nekoupila, ale já mám na mysli trošku něco jiného :)
Damiana:Já právě přemýšlím o vyzkoušení. Firma zelené zdravicko doporucuje mladý ječmen a chlorellu užívat dohromady. Často trpím na překyselení, pálení žáhy atd. a toto by prý mělo pomoci.
Ahoj, na doporučení jsem též vyzkoušela obojí dohromady a pomohlo mi to. Cítím se lépe, žáha mě nepálí a mám i dost energie .. Já jsem každopádně ráda, že jsem vyzkoušela a asi jen tak nepřestanu. A co se týče tesca, to je případ sám o sobě :D
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |