ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? rynek878, elektrikář, Kerberus, hanulka11, dědapetr před 4941 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
jestli jste jí skladovala při pokojové teplotě, tak dobrou chuť, máte
zakysanou smetanu :) receptů spousta… třeba koprovka
jestli ovšem byla v ledničce, tak není zkyslá, ale shnilá :/
0 Nominace Nahlásit |
recept Vám asi neporadím,protože tato smetana je akorát dobrát jí
vylít do WC,za prvé je zhořklá,šlehat se nedá,neboť se vlastně oddělí
syrovátka a to ostatní.než si zkazit nějaké jídlo,tak jí raději
vyhoďte.
Doplňuji:
pozor na to,je veliký rozdíl mezi zakysanou smetanou a zkyslou šlehačkou
!!!!!!!
Upravil/a: rynek878
4Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, Kerberus, pokazdejinak, Deli
před 4941 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Množství můžete přizpůsobit smetaně.
Ingredience
1/2 balíčkuvanikový cukr250 mlzakysaná smetana250 gměkký tvaroh100
gcukr moučka
Postup přípravy receptu
V míse rozmícháme tvaroh s kysanou smetanou, moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem.
Vše dobře promícháme a dáme do kelímků. Zmrazíme a hotovou zmrzlinu
podáváme jako sladkou pochoutku při nejrůznějších příležitostech.
Doplňuji:
Na Domažlicku polévají hospodyňky upečené teplé koláče zkyslou
šlehačkou, ušlehanou s cukrem. Těsto pak zvláční a je velmi lahodné
i několik dnů.
http://kuchyne.dumazahrada.cz/clanky/vareni-a-stolovani/ceske-kolace-1-dil-dnes-peceme-z-kynuteho-testa-18701.aspx
Zdroj: http://recepty.vareni.cz/misa-zmrzlina/
Upravil/a: dědapetr
3Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, elektrikář, Kerberus
před 4941 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud není zhořklá jde použít do omáček a do těsta případně můžete utlouct máslo.Jde to v plastové bandasce jen s ní třepat.Másla z toho moc není ale podmáslí bylo bezva.Kde jsou ty časy kdy se ráno zbírala smetana z bandasek než se vezla na křižovaku kde to stáčely do mlékárenské cisterny.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |