Nemám, poněvadž rybí maso potřebuje v podstatě jen sůl.
Ale prodle způsobu přípravy, druhu ryby ap. použiji navíc někdy
č.papriku, kmín, pepř, atd.
Zkušenost
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, Il. Jsem v tomhle směru lenoch, mně chutná klasické koření na ryby nebo čubrica (ta mi jde úplně ke všem druhům masa). Jemné rybí maso (losos, pstruh apod.) ale většinou potřu troškou mletého kmínu, případně pálivé papriky, a osmažím na másle. Makrely napajcuju hotovou směsí a moc se s nimi nepářu. U masa většinou „ctím“ jeho vlastní chuť, proto ji nemám potřebu přerazit kořením.
2Kdo udělil odpovědi palec? Illines, jirkajirka
před 4094 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě stačí sůl a pepř,popřípadě i sladká paprika.Když tatík nachytal malé rybky,tak se sypaly i kmínem,ale já kmín moc nemusím.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |