rychleji budeš namol bez jídla- to je známá věc
pokud prokládáš alkohol jídlem -tělo víc snese a opice není
tak rychlá
3Kdo udělil odpovědi palec? hanny 2, Kerberus, Michal Kole
před 4917 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jídlo zpomaluje vstřebávání alkoholu do krve, zvlášť mastné a
tučné. Na tomto odvěkém poznatku prokládají ruské národy vodku špekem a
trochu víc na východ i papričkami apod.
Asiaté jsou mnohem méně odolní vůči alkoholu, protože generace formovaly
jejich geny jen na kumys, rýžové víno a arak.
Kdežto evropské a anglosaské si pěstovaly návyk na tvrdé kořaly typu
whisky, u nás slivovice, na jihu rakije apod.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |