Rybí
v těsném závěsu pak kuře. Velmi dobré je taky sójové, ale to asi mezi maso nepočítáte ;{)>
0 Nominace Nahlásit |
Vepřové
Vcelku je to jedno, hlavně že je to maso.
Doplňuji:
Mimochodem, jedl jsem i hada. A když má člověk hlad, sní i zeleninu.
Upravil/a: Hamon
4Kdo udělil odpovědi palec? Jikra, anonym, briketka10, gagaga
před 3976 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiné
Jedla jsem pštrosí filet – opravdová delikatesa – vepřová panenka
je proti tomu tuhá.
Jinak mám ráda všechny ostatní masa včetně jehněčího.
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, annas, Kat ka Suky
před 3976 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vepřové
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, gagaga
před 3976 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vepřové
Nezáleží jaké maso, spousta lidí na světě by byla vděčná, za libovolný kus masa, takže někdy rybí, jindy kuřecí, vepřové, hovězí atd.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, gagaga
před 3976 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiné
Pšeničný seitan a pak sójové, i tofu je dobrá věc, jen šmakouna nemusím;-) I když teď v těhu sóju spíš omezuji a o to víc jím sýry, tvaroh, občas vajíčko. Maso, sádlo, pravou kůži a kožešinu pocházející ze zavražděných zvířat už přes půlku života nejím a nenosím – a přes všechny poznámky masožravcých spoluobčanů se cítím výborně ani žádné zdravotní potíže nemám:-)))
0 Nominace Nahlásit |
Jiné
Lidské-nejlepší je vykoupaná šťavnatá pětadvacítka… 🙂 Tu bych samou láskou snědl !
0 Nominace Nahlásit |
Kuřecí
To „tvoje“:-D
A také ryby, krůtu a hovězí. Sójové a Tofu nepočítám sice jako maso,
ale mám ho dost ráda.
0 Nominace Nahlásit |
Jiné
Doplňuji:
Každé měkké s výjimkou ryb a náhražek (sója, tofu, …)
Upravil/a: ivzez
0 Nominace Nahlásit |
Jiné
Doplňuji:
je to o jídle, nebo o jiném požitku? :o
Upravil/a: zjentek
0 Nominace Nahlásit |
Jiné
Doplňuji:
Vezmu to po řadě: krůtí, losos, hovězí, pštros, zvěřina, husa, kachna,
kůzlečí, vepřové, krokodýl, ostatní ryby, skopové, králík, slepice,
kuře.
Maso mám ráda všech druhů a barev. Neměla jsem ráda Rema plátky. Obejdu
se bez žabích stehýnek a neláká mne představa klokaního masa.
Upravil/a: anonym
0
před 3976 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U nás dřív vedlo hlavně kuřecí, ale od té doby, co jsem se začal věnovat rybaření to jsou teda spíš ryby. Je pravda, že když jsem rybařit začínal, tak jsem domů moc úlovků nenosil, ale to se naštěstí zlepšilo. Může za to hlavně to, že jsem objevil stránku https://www.zachytame.cz/ kde mají spoustu užitečných článků týkajících se chytání ryb. :)
Vše, akorát to kočičí je tužší.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 605 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |