Mně osobně hřib hnědý (suchohřib) a praváky tak nejvýš do směsi. Ale jinak sbírám všechno jedlé a chutné, když je sezóna slabší. Možná, že jsem tady podobnou otázku už dával, ale jsem zvědav i na názory spousty nových účastníků.
https://pixabay.com/photos/cep-mushroom-herrenpilz-brown-cap-4460441/
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? dust8, Kajoch, Gonfaloniér před 1560 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Moji favorité jsou hřib koloděj a růžovka.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, da ny, Kepler, Gonfaloniér
před 1560 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Asi budu znít jako neandrtálec, ale mně chutnají nejvíce žampiony.
4Kdo udělil odpovědi palec? zbyndo, Gonfaloniér, annas, Kepler
před 1560 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ryzci, kotrč, a v podstatě všechny hřibovité. Dnes jsem našel víceméně náhodou na jednom místě asi dvacet modráků.
0 Nominace Nahlásit |
Pre mňa masliaciky, modraky, ale som vášnivý hubar, tak všetko jedlé, ale čo je pre mňa lahôdka, tak vatovec obrovský, vyprážaný ako sýr, alebo kuriatka, ako perkeltik s knedlikom, a aby som nezabudol na rydzik pravý, v octe, ale aj rydzik korenisty, pečený, a vlastne spústu iných špecialít, huby, vlastne plodnice, by som mohol každý deň
0 Nominace Nahlásit |
Bedla jedlá, nejlepší. Hezky smaženána pánvi, osolená, možná trochu
okořeněná. Na hřiby sám nechodím, ale dám si když někdo donese.
A bedly, ty si dám vždy. Ale nejedl jsem všechny jedlé druhy hřibů,
takže těžko posoudit.
Vím, že je potíž je snadno splést s nejedlými druhy bedel. To platí
i pro jiné hřiby. Proto na ně raději nechodím a nechávám to na
přátelích-odbornících, kteří se v tom vyznají.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |