Lepidlo na maso z krve a bakterií ve větším kusu bifteku nemusí být dobře provařeno…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, anonym, johana 56 před 4305 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
bohužel doba dospěla tak daleko,že sleduji většinu potravin které
kupuji,zvlášt co se týká masa,a salámu,od určité doby nekupuji nic co je
dovezeno z Polska či Německa
Doplňuji:
Očko tím lepidlem na maso je asi myšleno tohle http://www.ceskatelevize.cz/ct24/relax/178851-slepeny-hovezi-biftek-levna-nahrada-prave-svickove/
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Ta otázka se mi zdá zavádějící.
Pokaždé sleduji, co nakupuji. Bifteky se dělají i z mletého masa, takže
klidně mohu použít i kousky určené na guláš (jen se podívám, ze které
části kovězího kusu maso je). Pokud je chci pomlít, nic se neděje. O tom,
že by se ale maso prodávalo včetně krve a bakterií, slyším (přesněji
řečeno čtu) poprvé.
Pro lepší přehlednost uvádím, co na téma biftek najdeš na internetu.
biftek recept
6biftek z pravé svíčkové
3biftek z falešné svíčkové
2biftek hovězí
2biftek s vejcem
1biftek medium
2bifteky z divočáka
2bifteky z mletého masa
102tatarský biftek
11hovězí biftek
Biftek sice byl původně:
•přírodní řízek z hovězího masa, beefsteak
Postupem doby jeho příprava zažila spoustu modifikací a také původní surovina (hovězí maso) nemusí být jedinou, na které si pochutnáme.
Mohl bys dát do diskuze, co vidíš pod pojmem „lepidlo z krve a
bakterií,“ prosím?
Doplňuji:
Ad burak: děkuji. Mně tam vadila ta krev, takže je jasné, že o tu se
nejedná. Trochu mi to připomíná nechutné REMO plátky. Svého času velká
móda v závodních kuchyních.
Příspěvek mi jenom potvrdil, že nejlepší je vařit si doma.
Upravil/a: anonym
3Kdo udělil odpovědi palec? GTA Andreas, anonym, anonym
před 4305 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |