Jen čistě teoreticky, lákal by vás sýr z lidského mléka, pokud by vám byl přinejmenším sympatický jeho zdroj?
Upravil/a: KristovaNoha
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Savier před 34 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Co je to za úchylnou otázku?
Rozhodně ne. Nemám tu potřebu. Je tolik druhů lepších sýrů.
2Kdo udělil odpovědi palec? da ny, KristovaNoha
před 34 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak jistě, bez debaty! Žena zbožňuje bryndzu z pod límce. Zde je jako harvester. Naopak já ujíždím na jejím zadku, bez pryže, jak jinak… TVL všechny sýry bych z ní vycucal až na dřeň, anyway, anytime!
(Rokia s tou jeho úvahou ignoruj, jak typické pro něho! Totiž on je ledově chladnej úchyl- týpek něco jako Chavier Bardem v Tahle země není pro starý 💁♂️)
1Kdo udělil odpovědi palec? KristovaNoha
před 33 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kdyz uz te neco takoveho napadne, tak udelej vlastni zkusenost a pak dej vedet:)
1Kdo udělil odpovědi palec? KristovaNoha
před 33 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mno nevím o tom, že by někdo vytvářel sýry z mateřského mléka…
Ale jinak proč ne.
Nechápu ty předsudky… 😉
1Kdo udělil odpovědi palec? KristovaNoha
před 33 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V jednom z technologických kroků musíš při výrobě sýru použít syřidlo. To se vyrábí ze žaludků mladých telátek.
Takže co potřebuješ na výrobu sýru z lidského mateřského mléka? Ano, správně, syřidlo, vyrobené ze žaludků mladých.......................
1Kdo udělil odpovědi palec? KristovaNoha
před 33 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Cochee, jako syřidlo zde nemusí sloužit nutně zrovna obsahy žaludků neboli žalud. šťávy (takhle se to vyrábí z pohodlnosti pána velko-podnikavého), naopak se dá použít i humánnější syřidlo, venkoncem běžně existují a se po světě vyrábějí sýry pro vegany.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 605 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |