Avatar uživatele
zjentek

Čím se liší Romadur od Syrečku od Madety?

Romadur a Syreček od Madety.

Zajímavá 0 před 1764 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Syrečky (tvarůžky) se vyrábějí z odstředěného mléka a mají nízký obsah tuku. Pocházejí z Hané. Romadůr má mnohem vyšší obsah tuku, pochází z Belgie.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Klaproth

Podle webu výrobce https://www.ma­deta.cz/plisno­ve-syry je hlavní rozdíl v obsahu tuku.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Mc Merkurion

@Kepler: nejsou myšleny syrečky jako tvarůžky, ale Syrečak jako sýr stejných rozměrů jak Romadůr !!!

před 1764 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

Správně. (;(;

Tak já už nevěděl, jak zdůraznit, o co přesně jde a tak jsem ty sejra vypsal velkými písmeny. (;

před 1764 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek