Protože se vzájemně propojí ingredience. Nejznámější příklad je svíčková.
2Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, aliendrone
před 1296 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevím, čím to je, ale u guláše jsem si toho taky všiml. Druhý i třetí den ještě lepší než čerstvě uvařený.
před 1296 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hlavním nositelem chutí v jídle jsou tuky, co je difuze jistě víš. Prostě všechno chce svůj čas. Druhým faktorem někdy může být částečná fermentace, která se na chuti projeví.
před 1296 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když já mám zafixovanou představu (pokud dáš do spojitosti „hotovky“ a „lednice“) kupovaná hotová zachlazená jídla v krabici. Tudíž nwm jak chutnají ě. den už jen proto, že je zdlábnu jaxi napoprvé. Většinu, pokud ne, tak letííííííí! ;) :D :D
Ale vím co máš na mysli a souhlasím s již napsanými názory. JE to dostatku času na „propojení ingrediencí“, především koření. Mezi námi, hotoffku z krabice bych už NERISKOVAL po otevření a ohřátí cpát znovu do lednice. ;) :)
0 Nominace Nahlásit |
Některá jídla jsou nejlepší několikrát ohřívaná. Takový bigos nebo guláš když se mírně připálí, tak to nemá chybu. Ale s tím tatarákem… pokud ho nesním hned, do lednice jej už nedávám. To zbytek raději opeču/osmažím a pokud to nesmím hned po upečení/osmažení, teprve ho dám do lednice, kde vydrží i dva-3 dny.
0
před 1296 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |