Protože se vzájemně propojí ingredience. Nejznámější příklad je svíčková.
2Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, aliendrone
před 1314 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevím, čím to je, ale u guláše jsem si toho taky všiml. Druhý i třetí den ještě lepší než čerstvě uvařený.
2Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, aliendrone
před 1314 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hlavním nositelem chutí v jídle jsou tuky, co je difuze jistě víš. Prostě všechno chce svůj čas. Druhým faktorem někdy může být částečná fermentace, která se na chuti projeví.
2Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, aliendrone
před 1313 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když já mám zafixovanou představu (pokud dáš do spojitosti „hotovky“ a „lednice“) kupovaná hotová zachlazená jídla v krabici. Tudíž nwm jak chutnají ě. den už jen proto, že je zdlábnu jaxi napoprvé. Většinu, pokud ne, tak letííííííí! ;) :D :D
Ale vím co máš na mysli a souhlasím s již napsanými názory. JE to dostatku času na „propojení ingrediencí“, především koření. Mezi námi, hotoffku z krabice bych už NERISKOVAL po otevření a ohřátí cpát znovu do lednice. ;) :)
0 Nominace Nahlásit |
Některá jídla jsou nejlepší několikrát ohřívaná. Takový bigos nebo guláš když se mírně připálí, tak to nemá chybu. Ale s tím tatarákem… pokud ho nesním hned, do lednice jej už nedávám. To zbytek raději opeču/osmažím a pokud to nesmím hned po upečení/osmažení, teprve ho dám do lednice, kde vydrží i dva-3 dny.
0
před 1313 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |