dejte sem inspiraci!!!!
Doplňuji:
U nás bude nejspíš lečo s bramborem. O španěláku včera manžel mluvil
/že bych je na neděli udělala? /uvidím jaké budou mít masíčko
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? panenka, magicm18, aramah, elektrikář před 5136 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na zítřek si moje rodinka přeje udělat Květák s bramborama tak bude květák v Pátek budu dělat čínu a rýžu v Sobotu Španělský ptáček a v Neděli řízky
4Kdo udělil odpovědi palec? Sahyb, aramah, elektrikář, hanulka11
před 5136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Koupim v Lidlu noky „Gnocchi di Patate“ na 3min je hodim do vrouci osolene vody.Pak je zcedim dam do misy a pridam orestovanou uzeninu,ale jeste lepsi je pokrajene uzene maso.Pridam podusene kysane zeli a vse promicham.Podle chuti okorenim.Je to velice rychle,levne a opravdu mnam.Ty noky stoji asi 25kc 500g.Sam si varim ,sam si pecu a doporucuji.Je to nenarocne,rychle.No zkuste to!
0 Nominace Nahlásit |
Sednu do auta vemu svoji milou sousedku a pojedem na oběd.Děkuji všem za rady a dopadlo to víc jak dobře.(máte souseda,sousedku?)
0 Nominace Nahlásit |
K zítřejšímu obědu jsem si do práce „uvařila“ aspik s dýňovou bulkou 🙂 a k večeři budeme mít brambory s opečenou bílou klobásou a zeleninu.
0 Nominace Nahlásit |
Zítra budou ďábelský koule s knedlíkem. Nevařím, je to z jídelny co nám v práci vozí obědy. už teď se těším.
0 Nominace Nahlásit |
ja bych taky varila jako kazdy den jenze se mi zblaznil manzel do jine a presla me chut na vareni jinak varim a pecu rada
0 Nominace Nahlásit |
ja jsem delala poustene kedliky je to dobry rychly a je toho hodne pokud je zajem o recept napisu
0
před 5132 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |