Dneska ráno jsem musela stávat už v 9 hodin byla jsem proto naštvaná a nechtěla jsem k babičce.Jenomže pak se moje mladší ségra rozbrečela že chce abych tam jela a mamka se na nás obě naštvala a já jsem tet doma se ségrou.mamka odjela se svým stupid. přítelem (není to můj tatka)na houby a je na nas nastvana.Co mám dělat pláuju že jí napíšu sms s internetu(nemam kredit) ale je to dobry napad??????
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4104 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jiná odpověď- pište do komentu
Už v 9 hodin? To já bych tě hnal z postele už v 8 hodin! Myslím si, že ses naštvala zbytečně a mamka má tak trošku právo být na tebe teď naštvaná. Nech to být, oni přijedou z hub v pohodě, tam totiž přijdou na jiné myšlenky. Ty zatím doma můžeš trošku uklidit a pak se mamce omluvit za ranní scénu.
0 Nominace Nahlásit |
Mám to nechat být
A na mladší se naštvala proč? Nechápu. Nic neřeš, nic nepiš, mamka chtěla na houby a nechtěla vás doma nechat bez dozoru, tak si počkej na ty houby a kašli na to
1Kdo udělil odpovědi palec? Dudu855456
před 4104 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Záleží kolik ti je,ale i to,že třeba už bylo 18let neznamená,že by jste se nemohli dohodnout.Nevíš, co se může stát.Rodiče mají vždy strach o své děti ať jim je kolik je.Tak si s ní zkus promluvit?Ukaž,že umíš se dívat i s jejíma očima třeba..Tak jí napiš,že ji máš ráda a ,že se ní nechceš hádat,aby byla naštvaná,že si spolu o tom všem promluvíte v klidu jen vy dvě..a,že také chceš sama něco jiného dělat.A řekni co by to přineslo a co ne.jako plusy proč jet a mínus proč nejezdit.jako výhody a nevýhody.Snaž se na všem najít něco dobrého.Jak vycházíte třeba se sestrou spolu?Záleží na všech okolnostech samozřejmě.A také jak často jezdíš k babičce.
0
před 4103 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mamka (a možná nejen ona) na tebe bude jistě ještě mnohokrát za život
z nejrůznějších důvodů naštvaná, ale tím svět nekončí. Zkus se ji
prostě a jednoduše omluvit.
Doplňuji:
Ale raději ústně než prostřednictvím SMS.
Upravil/a: Andre5000
0
před 4101 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak Bedy a Sambo děkuji za odpovědi , ale Bedo vás bych muselela zabít
už v8?? Normálé celá rodina je zvykla vstáva 10 –11 hodin.
:D
Jsou prázdnny, vstávej si kdy chceš, jako ostatní členové rodiny, nechápu taky, proč bys měla nutně vstávat, když nemusíš, já bych spala, kdybych mohla klidně až do oběda a po o. znova 😁
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |