Chmeydi! To se vám to žere a chlastá, když aliendrone smutně popíjí Poděsrašku bez cukru ( tu novou – „lesní směs“), modrou Kofolu dnes mimořádně vystřídala černá Pepsi (zero) a k tomu obligátní x-tou bryndu (instantní Krönung), která má k opravdové kávě světelné roky. (to abych jednak měl něco teplého do žaludku a druhak to mám taktéž jako IBB (inhibitor běžné blbosti) – pomáhá mi lépe se soustředit) ;)
Zvláště Kepler s quentosem se „vyznamenali“, jen co je pravda. Je jasné, že jsou to týpci, kteří jako dárek pod stromeček koupí vozíčkáři brusle! Jediný Kelt mi udělal radost – perníčky (kupované), Hašlerky, dusivka (bábovka) – ten mne jediný POTĚŠIL! :)
0 Nominace Nahlásit |
Taky víno, muškát, ale už mám dopito.
Já pivař jsem, ale pivo si dám spíš k obědu nebo točené
v hospodě.
4Kdo udělil odpovědi palec? marci1, Kelt, nyjono, aliendrone
před 1885 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jako obvykle. Dbám o své zdraví, takže ovocný džus ananasový, pomerančový nebo hruškový, se čtvrtinou vodky. Chutná to báječně a zdánlivé IQ mi stoupne taky o tu čtvrtinu.
4Kdo udělil odpovědi palec? marci1, Kelt, nyjono, aliendrone
před 1885 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pivo jsem si dal po obědě, teď dávám kávu, cucám hašlerky a dal si perníček kulatý, koupený, Jinak žena udělala bábovku, už jsem stačil sníst tři kousky.
3Kdo udělil odpovědi palec? marci1, nyjono, aliendrone
před 1885 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
čajíček s rohlíkem namazaným máslem a marmeládou ale už dojídám a dopíjím.
0 Nominace Nahlásit |
aliendrone, tys mě fakt potěšil. teda rozesmál.
A … kdyby náááhodou měl potřebu lepší kávy, třeba i instantní, dej
echo 😁 😁 😁
alien: no jistě, emzáci nikdy nemohou mít chutě pozemšťanů. To Predátor byl jiný kolík, alieni byli všude kolem na cáry, kde se jenom objevil. Pamatuješ na Antarktidu? I ta tvá královna šla ke dnu.
Nejraději tramín (a už vůbec nejraději tramín kořenný), chardonnay taky, již zmíněný muškát, z červených modrý portugal, cvabernet a kagor (aler ten už jsem dlouho nikde neviděl…).
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |