Co mám dělat když mám svojí nejlepší kamarádku ale ona má jinou a já jsem u ní nejlepší kamarádka až na druhém místě
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Kelt před 1967 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To je nějaká soutěž, to kamarádství? A vůbec, co takhle být tři kamarádky dohromady?
0 Nominace Nahlásit |
BFF neexistuje. Kamarád je kamarád a každý člověk má kamarádu mnoho. I když se s jedním bavíš víc než s ostatními tak to neznamená že je to bff ( nejlepší kamarádka navždy ) je to jen kamarád.
0 Nominace Nahlásit |
Brzy se objevi nejaka nova „nejlepsi kamaradka.“
A casem si kazda najdete toho nejlepsiho kamarada a brzy zapomenete i na tu
nejlepsi kamaradku.
Upravil/a: yuko
0 Nominace Nahlásit |
Kamarádství není obchod, který by se dal vyčíslovat. To je život. To, co je problém pro jednoho není problém pro druhého. Tak to prostě je. Nelze s tm cokoli udělat. Kamarádství není o „oplácení“, ale o dávání. Jestli tedy chápeme stejně pojmy jako jsou kamarádství, přítelství, a podobně.
0 Nominace Nahlásit |
Otázka je zmatená. Nejlepší kamarádka je ta, která je na prvním místě, nikoliv ta na druhém.
I když jde o kamarádku, nemáte právo řešit, zda si najde i jinou kamarádku, ale vás neopustí.
Dejte se dohromady s kamarádkou své kamarádky a můžete být i tři jako nerozlučná parta.
Nechte tomu volný průběh. .
0 Nominace Nahlásit |
Tohle je ten ženský problém. Chlap má třeba kamarádů několik a mohou fungovat najednou, ale žena se nesnese s více ženami, než s jednou.
0
před 1967 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podle čeho hodnotíš kamarádství? Podle hmotných věcí, nebo podle duševních hodnot? Podle ztráveného času, nebo podle něčeho jiného ? A podívej se na sebe očima někoho jiného, a řekni, zda se vidíš jako nejlepší kamarádka? Neměla bys začít u sebe? Vidíme třísku v oku druhého, ale nevidíme trám ve vlastním oku.
0
před 1967 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |