Avatar uživatele
Lucyfer

Co s kadeřavou petrželí? Znáte nějaký recept, kde se dá využít ve větším množství?

Zajímavá 0 před 1644 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

To co nespotřebuješ hned, tak usuš, nebo ulož do mrazáku a máš na celou zimu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Určitě by se dala využít do polévek. Já rád dávám celer, ale málokdy bývá k dostání i s natí. Takže místo toho dávám řapíkatý. Kadeřavá petržel se dá v pohodě zamrazit.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

Používám ji jen na ozdobu.
Pokrnům nedá žádnou chuť, na to je vhodnější /mám ráda hladkolistou.
Snad nasušit či namrazit, přidat do polévek. Ale i na to mám raději hladkolistou..
Petrželka je dobrým zdrojem železa (kytička denně, zbaštit).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek