Teta mi dala madarské klobásy,visely ji ve spíži no aspon tři roky.No,nevypadají špatně,ale co s nimi? Kousat se nedají,krájet snad jen motorovou pilo a tu nemám ☹ a tak nevím..Jsou jedlé,dají se nějak upravit,vařit nebo něco podobného?poradte..
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? salsa verde, hanulka11, tom004, Jikra, www, anonym před 4859 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mám vyzkoušenou metodu.Jednu klobásu,dám,na napařovač knedlíků.Nechám,v páře,cca 10 minut.Po rozkrojení,je zkažená,cítit,kysele,a většinou „pění“.Pokud,je v pořádku,voní,a klidně,ji sním.Už,jsem jedl,starší klobásy,a žiju. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
No tak to ti závidím, pokud mají barvu i vůni, neboj se je uvařit a
teplé sníst.
Jinak ostrým nožem nebo kráječem syrové na tenké plátky-tak bych je
zbaštil já! 😁
0 Nominace Nahlásit |
Zřejmě za ty roky tak vyschly- veškerý tuk který je zjemňuje je pryč-já bych je osobně nejedla ,ani nijak k jídlu nezpracovávala
0 Nominace Nahlásit |
Asi bych zkusil recept od toma, vypadá to slibně a hned se pozná
poživatelnost.
Pak už mne napadá jen sekyrkou naštípat na žrádlo pro psy, ti dokáží
rozdrtit i kosti, takže tohle by byla jen taková ňamka.
0 Nominace Nahlásit |
jsou jedlé tak akorát jak má správná maďarská klobása,to se nemusí ani vařit nakrájet na tenké plátky a přejí dobrou chuť.
Zdroj: žolík
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |